سلام دوست عزيز... معرفيتون در همين حد خوبه بيشتر از اين لطفا نه ديگه ..فقط آدرس سايت با يه توضيح كوچيك..موفق باشيد..
تازه شنيده بودم شما اولين بار آلبوم سروش گزاشتيد واقعا كار خوبي نكردي عزيز _________________ یکم دود....قافیه های احمق...2-3 تا حلقه..1کامپیوتر
خب اونجا چن تا مدیر داره ! بچه هاشم متاسفانه زیاد هماهنگ نیستن !
بعدم هیچکس شنیدم که از این پسره بابت هر طور شده میگم کلی پول گرفته ! بعد می خواد سی دی رو هم که بفروشه ! قبلا می گفتن چون ما از فروش سی دی در آمد نداریم از این کارا می کنیم ! اما الان چی ؟؟ نمیشه هم خرو خواست هم خرما رو !!! بازم با این حال من موافق این قضیه نبودم !!
اینکه چرا پولهای میلیونی داره تو رپ فارسی جا به جا میشه برای من سواله ! این طوری خود به خود باعث موفقیت بچه های بالا و کلا بچه مایه دارا هستن !! بعدم من اومدم اینجا چون واسه ی پیشرفت رپ فارسی کار می کنم و به اینکه مثلا چون خودم یه سایت خوب دارم و اینا اصلا ربط نداره من خیلی جاهای دیگه هم فعالیت می کنم ! اینکه بهترین سایت هم کی هست اصلا مهم نیست !! بعدم جز سایت ما سانگ بی سانگ هم گذاشته بود ! شاید تقریبا با فاصله ی یک روز نسبت به ما و خب با کیفیت بالا ! ما 64 گذاشتیم که 192 باز هم خریدار داشته باشه ! اما سانگ بی سانگ 192 گذاشت !!!
فقط سانگ بس سانگ نبود ، همه گذاشتن ، رپ 98 ، رپ موزيك ، 021 موزيك هنوز هم بر نداشته ، خلاصه كلي وبسايت و وبلاگ ديگه
الان همه آهنگ ها رو دارن و گوش دادن ، پس كسي به خاطر آهنگ ها آلبومو نمي خره ، هدف فقط كمك به رپ فارسيه و بعدش اينكه آلبوم اوريجينالو داشته باشن
این مطلب آخرین بار توسط Decode در دوشنبه 30 بهمن 1385 - 01:00 ، و در مجموع 2 بار ویرایش شده است.
خب اونایی که می گفتن سایتتون مشکل داره برن یه نگا بندازن ببینن چطور شده سایت !
هیچ مشکلی دیگه نداره ! از شر این پی اچ پی نیوک بی در و پیکر و کم امکاناتم خلاص شدیم !
ضمنا ما اومدیم جای پرشین هیپ هاپ رو بگیریم دیگه ! البته تا حدودی هم گرفتیم !
سلام به دوستاي عزيز
اينم وبلاگ منه درضمن يه مقداري از مطالب اينجا هم توش هست البته با دكر منبع
آماده تبادل لينك با كليه وبلاگها و وبسايتهايي كه در ضمينه رپ و پيشرفت اون فعاليت دارند.
تاريخچه موسيقي وشاخه هاي آن+تاريخچه رپ ورپ فارس+شاخه هاي رپ ونحوه هاي خواندن+اخبار،آهنگ،مصاحبه،بيورافي،عكس و ارتباط با رپرها+نقد وبررسي آهنگها+تكست و بيت براي رپرها
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید