مقایسه سیتروئن زانتیا با رنو مگان و هیوندای آوانته

رقابت داغ کارکرده‌ها

0

در بازار خرید خودروهای دست‌دوم، امکان انتخاب برای شما بسیار زیاد است؛ به‌ویژه آنکه پای خودروهای چینی نیز به بازار ایران باز شده است. با وجود این بسیاری از مخاطبان ترجیحشان بر خرید یک خودرو از نسل اروپایی، ژاپنی و یا کره‌ای است. در این مقاله، ما به مقایسه سیتروئن زانتیا با خودروهای هم‌رده‌اش می‌پردازیم.

مقدمه‌ای بر مقایسه سیتروئن زانتیا

سیتروئن زانتیا (Citroen Xantia) نیز از آن دسته خودروهایی است که خواهان زیادی در بازار دست‌دوم دارد. برای بررسی دقیق این خودرو تصمیم گرفته‌ایم تا زانتیا Sx2000 را که به‌نسبت زانتیای ۱۸۰۰ طرف‌داران بیشتری دارد، با هیوندای آوانته و مگان ۲۰۰۰ مقایسه کنیم تا عیار این خودرو بیش‌ازپیش عیان شود.

مقدمه‌ای بر مقایسه سیتروئن زانتیا
سیتروئن زانتیا از نمای روبه‌رو

مقایسه سیتروئن زانتیا با رنو مگان ۲۰۰۰

رنو مگان (وارداتی) در فول‌ترین مدل خود یعنی ۲۰۰۰ دارای ۶ کیسه هواست که از این نظر در مقایسه سیتروئن زانتیا اس ایکس ۲۰۰۰ که فقط ۲ کیسه هوا دارد، دارای برتری محسوسی است. رنو مگان به‌انضمام بهره‌مندی موتوری با قابلیت تولید ۱۳۵ اسب بخار، از جعبه‌دنده ۴ سرعته اتوماتیک بهره‌مند است.

این موضوع درحالی است که قدرت موتور در زانتیا با اختلاف بسیار جزئی و فقط ۳ اسب بخار به ۱۳۲ تا ۱۳۵ اسب بخار می‌رسد. بااین‌حال این اختلاف جزئی نمی‌تواند پررنگ‌تر از مزیت بهره‌گیری مگان از جعبه‌دنده اتوماتیک در مقابل جعبه‌دنده دستی زانتیا باشد.

مقایسه سیتروئن زانتیا با مگان ۲۰۰۰
نمای داخلی سیتروئن زانتیا

طراحی زانتیا در مقایسه با مگان قدیمی‌تر است؛ به همین دلیل شما طراحی به‌روزتری به‌خصوص در خطوط به‌کاررفته در بدنه و بخش عقب خودروی مگان در مقایسه سیتروئن زانتیا مشاهده می‌کنید. این برتری به داخل کابین هم سرایت کرده است و با وجود طراحی نه‌چندان شگفت‌انگیز مگان ۲۰۰۰، این خودرو در مقایسه با کلاس ساده زانتیا برتری خود را نمایش می‌دهد.

تلفیق رنگ‌های کرم، خاکستری و مشکی و به‌کاربردن پلاستیک با جنس برتر در طراحی کابین، در برابر طراحی یکدست زانتیا سخن از برتری مگان در این بخش دارد. امکان تنظیم ارتفاع همان چیزی است که زانتیا می‌تواند آن را به رخ تمام خودروهای هم‌تراز خود بکشد.

پیشنهاد می‌کنیم که پیش از اقدام به خرید مطلب مقایسه رنو مگان با خودروهای هم‌رده را هم مطالعه کنید.

آگهی‌های خرید و فروش رنو مگان

مقایسه سیتروئن زانتیا با هیوندای آوانته

هیوندای آوانته همانند رقیب خود زانتیا ۲۰۰۰ از موتور ۲ لیتری بهره‌مند است؛ با این تفاوت که خروجی هیوندای آوانته از این موتور حداکثر قدرت ۱۴۰ اسب بخار است که این آیتم در زانتیا ۲۰۰۰ به حداکثر قدرت ۱۳۵ اسب بخار می‌رسد. زانتیا ازنظر مصرف سوخت ترکیبی با ۹٫۱ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر در بین خودروهای پرمصرف قرار می‌گیرد. هیوندای آوانته از این نظر روی زانتیا را سفید کرده است و با مصرف سوخت در قالب سیکل ترکیبی ۱۰٫۷ لیتر نمره‌ای منفی در کارنامه خود به ثبت رسانده است.

مقایسه سیتروئن زانتیا با هیوندای آوانته
نمای پشتی سیتروئن زانتیا

هر دو خودرو دارای ۲ کیسه هوا است، اما قدرت بدنه آوانته یک‌سروگردن در مقایسه سیتروئن زانتیا برتری دارد. آوانته همانند زانتیا از طراحی ضعیف در کابین و نمای بیرونی رنج می‌برد. شاید نکته مثبت آوانته در طراحی عقب خودرو باشد که کمی ضعف بخش جلو را پوشش می‌دهد. آوانته درمجموع هزینه نگهداری و استهلاک کمتری نسبت به رقیب فرانسوی‌اش دارد. بازار خرید و فروش زانتیا داغ‌تر و درمجموع خودرو دست‌به‌نقدتری به حساب می‌آید.

پیشنهاد می‌کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر، مطلب مقایسه هیوندای آوانته با خودروهای هم‌رده را هم مطالعه کنید.

آگهی‌های خرید و فروش هیوندای آوانته

سخن آخر

امیدواریم این مطلب که دربارهٔ بررسی و مقایسه سیتروئن زانتیا است، برای شما مفید بوده باشد. همچنین می‌توانید در سایت دیوار آگهی‌های این خودرو را مشاهده کنید.

آگهی‌های خرید و فروش سیتروئن زانتیا

نظر شما درباره خودروهای بالا چیست؟ نظرات و تجربیات خودتان را از طریق ثبت دیدگاه با ما و سایر خوانندگان بلاگ دیوار در میان بگذارید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.