تجربه رانندگی با برلیانس H220
هاچبکی ایمن ولی نهچندان قوی
در تجربه رانندگی با برلیانس H220 نباید انتظار خیلی بالایی داشت. در کل باید گفت در مواجهه با این هاچبک کوچک چینی، با یک خودروی معمولی و متوسط روبهرو هستید. البته اگر به دنبال خودرویی تند و تیز با قدرت مانورهای جوانانپسند هستید، به سراغ این خودرو نروید.
ویژگیهای مثبت
– سیستم تعلیق خودرو (عملکرد کمکفنرها) مناسب است و در ناهمواریهای معمول خیابانها و جادههای ایرانی، ضربات چندانی به داخل کابین منتقل نمیشود و در مقایسه با تولیدات داخلی رضایت کامل سرنشینان را تأمین میکند.
– عملکرد پدال ترمز این خودرو کاملاً قابل قبول است. هر چند ترمزهای عقب این خودرو از نوع کاسهای به حساب میآید، اما به هر حال همین ترمزها در کنار ترمزهای دیسکی جلو میتوانند اطمینان خاطر لازم را هنگام رانندگی نصیب راننده کنند.
– درباره عملکرد جعبه دنده باید گفت ضعف نمونه اتوماتیک را در مدل دندهای شاهد نیستیم و هماهنگی دندهها با موتور بهخوبی حس میشود.
– حجم صندوق عقب خودرو کوچک است، اما با توجه به فرمت هاچبک خودرو قابل قبول است.
– فرمان برقی این هاچبک اقتصادی، نرمی مناسبی دارد و بهخوبی در کنترل راننده است.
ویژگیهای منفی
– اعتراضی که از تمام صاحبان این خودرو شنیده میشود، کیفیت پایین قطعات داخل کابین است؛ به شکلی که در بدو ورود به خودرو ارزان بودن قطعه های آن احساس میشود.
– صندلیهای خودرو چندان راحت نیستند.
– با توجه به ابعاد کوچک خودرو، طبعاً فضای داخلی نیز برای همه کافی نیست و نمیتواند راحتی همه سرنشینان قد بلند و درشت هیکل را فراهم کند.
– ویژگی مثبت نرمی فرمان برقی این خودرو تحت تأثیر دید نامناسب قرار میگیرد. طراحی نهچندان بهروز و رایج بدنه باعث شده است دید راننده در بخشهایی از جلو و عقب اتومبیل کور باشد و ایجاد مشکل کند.
– ستونهای جلو، پنجره کوچک عقب و باریک بودن پنجرههای کناری، همه دست به دست هم میدهند تا راننده از هیچ سمت دید کافی نداشته باشد و حتی آینه پهن جلو، کارایی خود را از دست بدهد.
– مطلوب بودن فرمان پذیری خودرو به معنای خوش دستی و قابلیت هدایت بهتر خودرو در پیچهاست، از این نظر H220 وضعیت خوبی ندارد، یعنی وقتی میخواهید به سرعت فرمان داده و مسیر حرکت اتومبیل را تغییر دهید انحراف خودرو بسیار زیاد خواهد بود. به همین دلیل باید خیال رانندگی به سبک جوانان را با آن از سر بیرون کرد و یک رانندگی آرام را در پیش گرفت.
– با وجود این که قدرت موتور نسبت به بدنهاش روی کاغذ کم دانسته نمیشود، اما در عمل اینطور نیست و شتاب و قدرت موتور چندان رضایتبخش بهنظر نمیرسد.
– عملکرد جعبهدنده در مدلهای اتوماتیک ضعیف است. جعبه دنده و موتور هماهنگ نیستند و ضرایب تعویض دنده به خوبی انتخاب نشده است. همین امر شتاب را نیز در این مدل ضعیفتر کرده است.
– با وجود جثه کوچک و وزن ۱۲۰۰ کیلوگرمی، خودرو در سربالاییها چندان چابک نیست و کشش خوبی ندارد.
– شتاب صفر تا صد ۱۴ ثانیهای آن نیز نتیجه همین قدرت پایین موتور خودرو است که برای یک هاچبک کوچک اصلاً قابلقبول نیست. لازم به ذکر است که در مدلهای دنده اتوماتیک شتاب از این هم کمتر است و زمان صفر تا صد به ۱۶ ثانیه میرسد که ضعف بزرگی محسوب میشود.
– همچنین از دیگر معایب آن، انتقال زیاد صدای موتور به داخل کابین است که آرامش داخل خودرو را مختل کرده و ایجاد ناراحتی میکند.
اگر علاقهمند به خودروی برلیانس H220 هستید یا قصد دارید این خودرو را خریداری کنید در مطلب زیرمیتوانید
برلیانس H220 را در بازار ایران ارزیابی کنید
و برلیانس H220 را با سایر خودروهای همقیمت مقایسه کنید
سلام عزیز من تمام مطالب و خوندم باتوجه به اینکه از ۹۵ بلریانس دارم و قبل از اون ۲۰۶ داشتم باید بگم شما هیچ اطلاعاتی در مورد بلریانس ندارید از نرمی صندلی تا جعبه فرمان و مصرف خیلی خیلی پایین این خوردو بگیر تا معکوسی که زمان سر بالایی اکثر ماشین ها کم میاره ولی وقتی شما پاتونو تا آخر روی پدال گاز فشار بدید دور موتور سری بالا میره و ماشین شتاب عجیبی میگیره که این تچیزی هست که فقط کسانی که دارن تجربه کردن لطفا به مخاطبانتون اطلاعات درست بدید
سلام دوست عزیز شما برلیانس ۲۲۰ اتومات داری اینقدر تعریف میکنی
من ۴ ساله برلیانس دارم بسیار راضی ام و تو این ۴ سال فقط روغن عوض کردم و یه بار لنت ترمز در مورد معایب به غیر از دید ناکافی هنگام دور زدن و کمی ضعیف بودن قطعات داخل کابین بقیه را قبول ندارم مخصوصا صدای موتور داخل کابین که اصلا حس نمیشود من بارها هنگامی که ماشین روشن بوده فکر کردم خاموشه در کل نسبت به قیمت و محصولات هم رده بسیار سرتره.