مقایسه کیا کارنز با سانگ یانگ رودیوس و کیا کارنیوال

کم‌اقبال و کم رقیب

0

با‌توجه به اینکه در این سگمنت خودروهای زیادی موجود نیست، پس بی‌تردید کارنز جدید شرکت کیا به‌تنهایی می‌تواند سهم خود را در این بازار تشنه افزایش دهد، ولی بازار ایران استقبال بالایی از کارنز جدید نداشت و قیمت مناسب و امکانات قابل‌قبول کارنز ۲۰۱۶ نتوانسته آن را به‌عنوان خودرویی خوش‌فروش معرفی کند.

اگر شما یک خانواده پرجمعیت و عاشق سفر هستید، بدون‌شک کیا کارنز گزینه خوبی برای شماست چرا که ظرفیت حمل هفت مسافر را دارد و خودروی راحتی برای مسیرهای جاده‌ای است. در این مطلب قصد داریم به مقایسه کیا کارنز با سانگ یانگ رودیوس و کیا کارنیوال بپردازیم و کیا کارنز را از منظرهای مختلف با همتایانش در بازار بررسی کنیم.

مقایسه کیا کارنز با سانگ یانگ رودیوس

سانگ یانگ رودیوس، این خودروی نه‌چندان زیبا، با چهره‌ خاصش، یکی از بهترین ون‌های واردشده به بازار محدود کشورمان است.

رودیوس که از سال ۲۰۱۳ تاکنون نسل جدیدش را در بازار داریم، همچون بسیاری از محصولات سانگ‌یانگ در آن دوران از پلت‌فرم بهینه‌سازی شده مرسدس بنز ML نسل اول بهره می‌برد. به‌همین‌خاطر موتور مورد استفاده ‌روی آن (در نمونه‌های وارد‌شده به کشور) از نوع ۶ سیلندر ۳۲۰۰‌ سی‌سی است که قدرتی معادل ۲۱۷‌ اسب‌بخار به‌همراه گشتاور ۳۱۲‌ نیوتن‌متر دارد و گیربکس پنج‌دنده اتوماتیک قدرت را به چهار چرخ انتقال می‌دهد.

در مقابل موتور ۲۰۰۰‌ سی‌سی کارنز را داریم با قدرت ۱۶۶‌ اسب‌بخار و گشتاور ۲۱۳‌ نیوتن‌متر که ضعیف‌تر از سانگ‌یانگ به‌نظر می‌رسد. رودیوس با وزن دو تنی سنگین‌تر از کارنز ۱.۶‌ تنی ظاهر شده و تکنولوژی نسبتاً پایین آن موجب افزایش مصرف سوخت و آلایندگی آن می‌شود؛ ۱۹ لیتر در سیکل ترکیبی صد کیلومتر در برابر ۷.۸‌ لیتر مصرف کارنز تفاوت بسیار چشمگیری است.

حداکثر سرعت رودیوس ۱۹۱‌کیلومتر در ساعت است و کارنز می‌تواند حداکثر تا ۱۸۵‌کیلومتر در ساعت سرعت بگیرد که کمتر از رودیوس است.

با مقایسه کیا کارنز با سانگ یانگ رودیوس از نظر تجهیزات و امکانات باید گفت که هر دو خودرو تقریباً در یک سطح قرار می‌گیرند. نکته قابل‌توجه این است که کارنز با وجود اینکه قیمت پایین‌تری نسبت به رودیوس دارد، خودروی بسیار سخت‌فروشی در بازار دست‌دوم است.

پیشتر در مطلب مقایسه سانگ یانگ رودیوس با خودروهای هم‌رده به طور مفصل درباره این خودرو صحبت کرده‌ایم. پیشنهاد می‌کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر این مطلب را هم مطالعه کنید.

مقایسه کیا کارنز با سانگ یانگ رودیوس و  کیا کارنیوال
نمای پشتی از کیا کارنز

مقایسه کیا کارنز با کیا کارنیوال

هم‌زمان با کارنز نسل قبل، در سال ۲۰۰۸ میلادی، اطلس‌خودرو مینی‌ون دیگری تحت عنوان کارنیوال را نیز به بازار ایران عرضه کرد، اما عرضه آن فقط تا سال ۲۰۰۹ میلادی ادامه پیدا کرد. در اینجا کارنیوال ۲۰۰۸ را با کارنز ۲۰۱۶ مقایسه می‌کنیم.

کارنیوال، که بعضاً با نام اشتباه کارناوال شناخته می‌شود، خودرویی است که از پلتفرم مشترک با هیوندای سانتافه، سورنتو نسل دوم و … بهره می‌برد و با وجود ابعاد بزرگ‌ترش نسبت به کارنز، به‌نوعی در کلاس MPVهای سایز بزرگ نیز قرار می‌گیرد. 

کیا کارنیوال با پیشرانه ۶ سیلندر V شکل ۲۷۰۰‌ سی‌سی سری میو (مشترک با هیوندای سانتافه و کیا اپتیما اتاق قدیم) به بازار کشورمان عرضه شد. قدرت ۱۸۹‌ اسب‌بخاری کارنیوال از طریق گیربکس پنج‌سرعته خودکار به محور فعال عقب این خودرو منتقل می‌شود که با توجه به وزن خالص دو تُنی آن، نباید توقع شتاب‌گیری چندان مناسبی از آن داشت.

با مقایسه کیا کارنز با کیا کارنیوال متوجه می‌شویم که قدرت و سرعت کارنیوال از کارنز بیشتر است، همچنین کارنز در شتاب‌گیری سریع‌تر از کارنیوال عمل می‌کند. کارنیوال امکانات رفاهی بیشتری نسبت به کارنز دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر، پیشنهاد می‌کنیم که مطلب مقایسه کیا کارنیوال با خودروهای هم‌رده را مطالعه کنید.

کیا کارنز ۲۰۱۵ موفق به دریافت پنج ستاره ایمنی از موسسه Euro NCAP شده است و کارنیوال فقط توانسته چهار ستاره دریافت کند. از نظر مصرف سوخت در سیکل ترکیبی ۱۰۰ کیلومتر در ساعت کارنیوال با مصرف سوخت ۸.۸ لیتر یک لیتر بیشتر از کارنز مصرف دارد. هر دو خودرو بازار چندان پررونقی در ایران نداشته‌اند.

شما هم اکنون می‌توانید برای اطلاع از آخرین قیمت خرید و فروش کیا کارنز به بخش‌ آگهی‌های خودروی سایت دیوار مراجعه کنید. نظر شما درباره این خودرو و مقایسه بالا چیست؟ نظرات و پیشنهادات‌تان را از طریق بخش دیدگاه‌ها با ما و سایر خوانندگان دیوار در میان بگذارید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.