رانا پلاس گذر موقت در خیابان دیده شد

1

نمونه ارتقا یافته رانا معمولی محصول ایران خودرو، رانا پلاس – Runna Plus است که در سال ۱۳۹۸ توسط ایران خودرو معرفی و برای اولین بار در بهار ۹۹ پیش فروش شد.

به تازگی تصاویری در فضای مجازی منتشر شده که نشان می‌دهد، گروه صنعتی ایران خودرو نسخه جدید رانا پلاس را با پلاک گذر موقت سری آزمایش فنی به خیابان‌ها فرستاده و مراحل تست جاده‌ای آن را پشت سر می‌گذارد.

تفاوت رانا با رانا پلاس

از تفاوت‌های ظاهری رانا پلاس با رانای معمولی می توان به تغییر گرافیک چراغ‌ها، هم رنگ شده زه‌ها و دستگیره‌های درب و آینه‌های طرح ۲۰۷i اشاره کرد.

با توجه به عکس منتشر شده مشخص است که از نظر ظاهری رانا پلاس گذر موقت تفاوتی با نسخه فعلی ندارد و این احتمال وجود دارد که نمونه‌ای از رانا پلاس با قوای محرکه جدید در حال تست و بررسی باشد. پیش از این، ایران خودرو اعلام کرده بود که قرار است تا رانا پلاس به پیشرانه TU5 پلاس و یا همان EC5 مجهز شود و همچنین جعبه دنده ۶ سرعته دستی و یا ۶ سرعته اتوماتیک AMT بر روی آن نصب گردد.

رانا پلاس را باید نسخه ارتقا یافته رانا بدانیم که هم یورو ۵ شده، هم به امکانات بیشتری مجهز شده و هم چندین تغییر ظاهری را تجربه کرده است. به‌ عنوان مثال گرافیک چراغ‌های جلو و عقب تغییر کرده و به دی‌لایت نئونی مجهز شده‌اند. همچنین قاب آینه‌ها تغییر داشته و حالا راهنمای LED دارد. همرنگ‌ شدن دستگیره‌ها و زه‌ جانبی با رنگ بدنه، طرح جدید جلوپنجره و تغییر قالپاق‌ها از دیگر ویژگی‌های ظاهری رانای جدید خواهند بود.

بیشتر بخوانید: برداشته شدن موانع ترخیص خودرو

رانا پلاس گذر موقت در خیابان دیده شد

پیشرانه TU5 پلاس یا همان EC5 می‌تواند تا ۱۱۰ اسب بخار را با گشتاور ۱۵۰ نیوتن متر تولید کند. البته که برخی از نسخه‌های این پیشرانه ۱٫۶ لیتری توان تولید ۱۱۵ اسب بخار هم به صورت استاندارد دارند. پیشرانه TU5 پلاس که پیش از این با نام EC5 شناخته می‌شد، به زمان‌بندی هوشمند سوپاپ‌ها مجهز است و پمپ روغن تطبیقی در آن دیده می‌شود.

درون کابین رانای جدید نیز مهم‌ترین موضوع، استفاده از همان فرمانی است که قبلاً در ۲۰۷ جدید استفاده شده بود. این فرمان جدید، که دکمه‌های کنترلی (برای سیستم صوتی و کروز کنترل) روی آن وجود دارد، در قسمت پایینی دارای روکش نقره‌ای رنگی است تا حس اسپرت بیشتری به راننده القا شود.

بیشتر بخوانید: خط تولید جی‌ام‌سی S350 افتتاح شد

ایران خودرو برنامه تولید روزانه ۵۰ دستگاه رانا پلاس را دارد؛ یعنی سالانه می‌تواند ۱۵ هزار دستگاه از این محصول جدید را به بازار بفرستد.

در حال حاضر گروه صنعتی ایران خودرو پروژه‌هایی را برای ارتقای ویژگی‌های رانا پلاس آغاز کرده و به گفته مدیران این شرکت قرار است تا در سال جدید، رانا پلاس با امکاناتی نظیر فرمان کمکی برقی، سقف شیشه‌ای، تریم داخلی چرم و پارچه و … به فروش برسد.

1 نظر
  1. حسین می‌گوید

    جالبه!

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.