مقایسه تویوتا پرادو دو در با خودروهای هم‌رده

0

روز‌به‌روز بر تعداد افرادی که علاقه‌مند به خرید یک خودروی شاسی‌بلند هستند، افزوده می‌شود. در این بین، اگر نیم‌نگاهی هم به توانایی‌های آفرودی خودرو داشته باشید، با یک مرور سریع بر خودروهای موجود در بازار، نامی که بیش از همه با آن مواجه خواهید شد، تویوتاست. خودروسازی که به تولید خودروهای با‌کیفیت و مقاوم مشهور بوده و خودروهای تولیدی آن همواره از میزان محبوبیت و فروش بالایی در بازارهای جهانی برخوردار است. تویوتا در سگمنت شاسی‌بلند بسیار فعال بوده و تعداد زیادی خودرو در این کلاس دارد و به‌همین‌دلیل می‌توان گفت تمرکز اصلی تویوتا، بر روی تولید خودروهای شاسی‌بلندش است. یکی از همین خودروها تویوتا پرادو است که تمام خصوصیات یک شاسی‌بلند فوق‌العاده را به‌همراه دارد و مدت‌هاست که به‌‌عنوان یکی از محبوب‌ترین خودروهای بازار شناخته می‌شود. این خودرو در دو نسخه دو‌ در و چهار در عرضه شده است. در این مطلب به مقایسه تویوتا پرادو دو در با میتسوبیشی پاجرو و البته نسل سوم پرادو می‌پردازیم.

نمای داخلی تویوتا پرادو دو در
نمای داخلی تویوتا پرادو دو در

مقایسه تویوتا پرادو دو در با میتسوبیشی پاجرو دو در

در سال‌های اخیر، با وضع قوانین محدود‌کننده در‌خصوص واردات خودروهای خارجی، گرایش مشتریان به سمت خودروهای کارکرده با پیشرانه قدرتمند بیشتر شده و همین موضوع نیز باعث افزایش قیمت این خودروها شده است. یکی از همین خودروها میتسوبیشی پاجرو است که روند واردات آن تا سال ۲۰۱۰ ادامه داشت. پاجرو را باید بدون‌شک یکی از معروف‌ترین و قدرتمندترین، محصولات میتسوبیشی دانست که در کشورمان نیز توانست علاقه‌مندان زیادی را برای خود دست‌و‌پا کند. ‌این خودرو همانند پرادو در ۲ شکل بدنه دو ‌در و چهار‌ در عرضه شد که طبیعتاً نسخه دو‌ در آن، از جذابیت‌های بیشتری برخوردار است.

با مقایسه تویوتا پرادو دو در با میتسوبیشی پاجرو دو در باید گفت که میتسوبیشی پاجرو از نظر ظاهری، طراحی زیبایی دارد و بدنه آن به‌خوبی حجم‌دهی شده است. درون کابین نیز همین روند ادامه دارد و میتسوبیشی از این نظر بسیار خوب عمل کرده است. در نقطه مقابل، تویوتا پرادو نیز در قامت یک شاسی‌بلند زیبا و با ابهت ظاهر شده است و هر دو نسل آن را می‌توان زیبا ارزیابی کرد. از نظر فضای درون کابین نیز هر دو خودرو فضای بسیار مناسبی در اختیار سرنشینان قرار می‌دهند و از این بابت کمبودی احساس نمی‌شود. هرچند راحتی صندلی‌‌ها در پاجرو به نسبت پرادو نسل سوم بیشتر است و این مورد در پرادو نسل چهارم بهبود یافته است.

با‌توجه به اینکه هر دو خودرو در نسخه‌های مختلف از امکانات متفاوتی بهره می‌برند، نمی‌توان نظر قاطعانه‌ای در این بخش داد ولی در‌ مجموع هر دو خودرو در بهترین حالت از امکانات خوبی بهره‌مند هستند. با مقایسه تویوتا پرادو دو در با میتسوبیشی پاجرو دو در می‌توان گفت که هر دو خودرو توانایی آفرود بسیار بالایی دارند و از این بابت جزو بهترین‌ها هستند. نکته جالب درخصوص پاجرو این است که در کنار اهرم تعویض دنده، یک اهرم کوچک قرار دارد که به‌وسیله آن می‌توان حالت‌های توزیع نیرو و عملکرد دیفرانسیل‌ها را در ۴ برنامه  LLC4، HLC4، H4 و H2 تنظیم کرد.

میتسوبیشی پاجرو از یک پیشرانه ۶ سیلندر ۳.۸ لیتری بهره می‌برد که می‌تواند ۲۵۰‌ اسب بخار قدرت و ۳۲۹‌ نیوتن‌متر گشتاور را تولید کند. درحالی‌که، پرادو در نسخه ۶‌ سیلندر خود حجمی برابر با ۴‌ لیتر دارد و می‌تواند ۲۷۱‌ اسب بخار قدرت و ۳۸۱‌ نیوتن‌متر گشتاور را تولید کند. در هر دو خودرو نیز یک گیربکس ۵‌ دنده اتوماتیک وظیفه انتقال نیرو به هر چهار چرخ را برعهده دارد. تفاوت میان این دو پیشرانه بسیار اندک خواهد بود و در عمل هر دو خودرو عملکرد بسیار خوبی را از خود ارائه خواهند کرد. مصرف سوخت در هر دو خودرو نیز بسیار بالاست و اشتهای بالایی برای بلعیدن سوخت دارند.  

با مقایسه تویوتا پرادو دو در با میتسوبیشی پاجرو دو در باید گفت که هر دو خودرو از بهترین خودروهای ژاپنی در این کلاس هستند و می‌توان روی عملکرد فوق‌العاده آن‌ها حساب باز کرد. با این تفاسیر، انتخاب از بین این دو خودرو بسیار سخت و تاحدود بسیار زیادی سلیقه‌ای است. اما اگر از منظر خدمات پس‌ازفروش و بازار خریدوفروش به آن‌ها بنگریم، بدون‌شک تویوتا پرادو از ارزش خرید بالاتری برخوردار خواهد بود.

پیشنهاد می‌کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر، مطلب مقایسه میتسوبیشی پاجرو با خودروهای هم‌رده را هم مطالعه کنید.

نمای پشتی تویوتا پرادو در در
نمای پشتی تویوتا پرادو در در

مقایسه تویوتا پرادو دو در نسل سوم با نسل چهارم

نسل سوم پرادو که با نام J120 شناخته می‌شود در حد فاصل سال‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۹ به بازار عرضه شد و بعد از آن جای خود را به نسل چهارم یا همان پرادو J150 داد و عرضه نسل چهارم نیز تا سال ۲۰۱۴ ادامه یافت. از نظر طراحی می‌توان گفت پرادو نسل چهار درواقع ادامه‌دهنده راه نسل سوم بوده و به خودروی زیباتری بدل شده است. طراحی نمای بیرونی سیال‌تر شده است، چراغ‌ها فرم زیباتری به خود گرفته‌اند و سپر و نمای عقب خودرو نیز دست‌خوش تغییراتی شده که همگی در راستای جذاب‌تر شدن پرادو صورت گرفته است. با کنار هم قرار دادن این دو نسل، تغییر و تحول اساسی در بخش طراحی تویوتا به‌خوبی مشخص می‌شود. تغییراتی که از سلایق خریداران امروزی خودرو در دنیا تبعیت می‌‏کند.

با مقایسه تویوتا پرادو دو در نسل سوم با نسل چهارم باید گفت با ورود به داخل کابین پرادو نسل چهارم، تغییرات نسبت به نسل گذشته کاملاً مشخص است. متریال استفاده‌شده کیفیت بالاتری دارند و فرم صندلی‌ها بهتر و راحت‌تر شده است به‌گونه‌ای که سرنشینان را به‌خوبی دربر‌ می‌گیرد.‌ از نظر کیفیت سواری و هندلینگ نیز پرادو در نسل چهار برتری محسوسی بر نسل گذشته خود دارد.

هنگام مقایسه تویوتا پرادو دو در نسل سوم با نسل چهارم باید به این نکته دقت کرد که از نظر سطح امکانات نیز پرادو در نسل چهارم پیشرفت‌های بسیاری داشته و به امکانات متنوعی مجهز شده است ولی متأسفانه پرادوهای دو ‌در راه‌یافته به بازار ایران از پایین‌ترین سطح امکانات بهره می‌برند و در‌واقع مدل پایه این خودرو محسوب می‌شوند، اگرچه شاید در برخی نسخه‌ها امکانات بیشتری نزدیک به مدل‌های چهار‌در دیده شود که تعداد آن‌ها بسیار کمتر است. پرادو دو در نسل چهارم تنها با پیشرانه ۴ سیلندر عرضه شده است، در‌حالی‌که، نسل گذشته در دو مدل ۴‌ سیلندر و ۶‌ سیلندر عرضه شده بود.

با‌این‌وجود، به جرات می‌توان‌ گفت پرادو VX نسل گذشته از نظر توانایی فنی و قدرت پیشرانه می‌تواند انتخاب بسیار بهتری باشد. البته شاید کیفیت بهتر سواری در نسل چهارم برای برخی از افراد ویژگی مهم‌تری باشد. در مجموع می‌توان گفت اگر پرادویی با ظاهر جدیدتر می‌خواهید پرادو نسل چهارم مناسب شماست، اما اگر در انتخاب این خودرو قدرت پیشرانه برای‌تان اهمیت بالاتری دارد بدون شک نسخه ۶‌ سیلندر نسل سوم انتخاب بهتری است. 

امیدوایم که این مقایسه توانسته باشد اطلاعات خوبی از تویوتا پرادو دو در در اختیارتان قرار دهد. شما می‌توانید با مراجعه به سایت دیوار از آخرین قیمت خرید و فروش تویوتا پرادو دو در مطلع شوید.

نظر شما درباره خودروهای بالا جیست؟ به نظر شما کدام خدا در این مقایسه پیروز نهایی است؟ نظرات و پیشنهادات خودتان را با ما در میان بگذارید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.