مقایسه ب‌ام‌و سری ۲ کروک با لکسوس IS و بنز SL500 و پورشه باکستر

وقتی سقف مهمه

0

بی‌ام‌و سری ۲ کروک رقبای قدرتمندی در بازار دارد؛ از تولیدات پورشه و بنز گرفته تا لکسوس که همیشه تنها رقیب قدرتمند خودروهای غربی در شرق است. در این مقاله‌، ما به مقایسه ب‌ام‌و سری ۲ کروک با لکسوس IS و بنز SL500 و پورشه باکستر می‌پردازیم.

مقدمه‌ای بر مقایسه ب‌ام‌و سری ۲ کروک

خودروهای کروک در ایران تنوع زیادی ندارد و شاید تنوعشان به تعداد انگشتان دو دست هم نرسد. خودروهایی که اغلب باب‌طبع جوان‌هاست و خیلی‌ها حاضر نیستند برای خودرویی به‌ظاهر ۴ نفره که در اصل برای دو نفر مناسب است، پول زیادی پرداخت کنند.

با وجود این، ب‌ام‌و سری ۲ کروک باتوجه‌به امکانات، ظاهر، قیمت و البته به‌روز بودنش با استقبال به‌نسبت خوبی مواجه شده است.

مقایسه ب‌ام‌و سری ۲ کروک با لکسوس IS

اولین خودرویی که ما در مقایسه ب‌ام‌و سری ۲ کروک به آن می‌پردازیم، لکسوس IS است. لکسوس IS که در ۲ کلاس سدان و کروک طراحی شده، سال ۲۰۰۹ وارد بازار شد و تا سال ۲۰۱۳ واردات آن ادامه داشت. موتور ۶ سیلندر و ۳ لیتری لکسوس ۲۲۸ اسب بخار توان خروجی دارد و می‌تواند در ۷٫۷ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد که کندتر از سرعت ب‌ام‌و سری ۲ کروک خواهد بود.

مقایسه بی‌ام‌و سری 2 کروک با لکسوس IS
ب‌ام‌و سری ۲ کروک از نمای روبه‌رو

طراحی داخلی کابین لکسوس IS نکته چندان متفاوتی در مقایسه بی‌ام‌و سری ۲ کروک ندارد. ب‌ام‌و باتوجه‌به حضور فیس‌لیفت مدل ۲۰۱۸ خود، برگ برنده را در طراحی از آن خود می‌کند. این برگ برنده در ظاهر بیرونی خودرو نمود بیشتری دارد.

از نظر رانندگی و نرم‌بودن لکسوس حرف ندارد و کیفیت صندلی‌ها می‌تواند در ساعت‌های طولانی سرنشینان را راضی نگه دارد. در قسمت عقب فضا به‌اندازه کافی بزرگ نیست و در این بخش تشابه لکسوس و ب‌ام‌و سری ۲ کروک محسوب می‌شود.

پیشنهاد می‌کنیم برای مشاهده آخرین قیمت خرید و فروش لکسوس IS به سایت دیوار مراجعه کنید.

مقایسه ب‌ام‌و سری ۲ کروک با بنز SL500

خودروی دیگری که در مقایسه ب‌ام‌و سری ۲ کروک به آن می‌پردازیم، بنز SL500 است. مرسدس بنز SL500 در سال ۲۰۱۳ تولید شده و به بازار ایران راه پیدا کرده است. موتور ۸ سیلندر و ۴٫۶ لیتری آن ۴۳۵ اسب بخار توان تولید می‌کند. این قدرت می‌تواند بنز ۱۷۸۵ کیلوگرمی را در ۴٫۶ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برساند؛ پس به‌دلیل موتور هیولایی‌اش نسبت‌ به ب‌ام‌و سری ۲ کروک عملکرد به‌مراتب بهتری دارد.

مقایسه بی‌ام‌و سری 2 کروک با بنز SL500
نمای داخلی ب‌ام‌و سری ۲ کروک

بنز SL500 برای ۲ نفر طراحی شده است و برخلاف ب‌ام‌و سری ۲ کروک از سقف فلزی استفاده می‌کند. بنز برای طراحی داخل کابین، از چوب و چرم استفاده کرده است که آن را نسبت به بی‌ام‌و متمایز می‌کند. این ویژگی نشان می‌دهد بنز چقدر از زمان خود جلوتر است. از نظر امکانات بنز SL500 در شرایط بهتری در مقایسه بی‌ام‌و سری ۲ کروک قرار دارد و با داشتن ۶ کیسه هوا، ایمنی کمتری دارد.

پیشنهاد می‌کنیم برای مشاهده آخرین قیمت خرید و فروش بنز SL500 به سایت دیوار مراجعه کنید.

مقایسه ب‌ام‌و سری ۲ کروک با پورشه باکستر

آخرین خودرو در مقایسه بی‌ام‌و سری ۲ کروک، پورشه باکستر است. پورشه باکستر اولین بار سال ۲۰۰۹ وارد ایران شد. بعد از آن مدل‌های جدیدترش هم به بازار کشور عرضه شده است.

جدیدترین مدل پورشه باکستر، یعنی مدل  ۲۰۱۸، دارای موتور ۴ سیلندر است که در دو نوع ۲ و ۲٫۵ لیتری با پسوند S وارد بازار شده و شتابش به‌ترتیب برابر با ۴٫۹ و ۴٫۲ ثانیه است: یعنی سریع‌ترین خودروی موجود در بازار!

مقایسه بی‌ام‌و سری ۲ کروک با پورشه باکستر
نمای پشتی ب‌ام‌و سری ۲ کروک

سقف پورشه باکستر مثل ب‌ام‌و سری ۲ کروک پارچه‌ای است و طراحی ظاهر آن همه ویژگی‌های خودرویی تند و سریع را دارد. پیشنهاد می‌کنیم برای مشاهده آخرین قیمت خرید و فروش باکستر به سایت دیوار مراجعه کنید.

جمع‌بندی

امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده و اطلاعات خوبی را از مقایسه بی‌ام‌و سری ۲ کروک در اختیارتان قرار داده باشد. همچنین شما می‌توانید با مراجعه به لینک زیر از جدیدترین قیمت خرید و فروش این خودرو در بازار مطلع شوید:

آگهی‌های خرید و فروش ب‌ام‌و سری ۲ کروک

نظر شما درباره خودروهای بالا چیست؟ به نظر شما کدام یک از این خودروها ارزش خرید بیشتری دارند؟ نظرات و تجربیات خودتان را از طریق ثبت دیدگاه با ما و سایر خوانندگان بلاگ دیوار در میان بگذارید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.