بهترین لاستیک ایرانی و خارجی در بازار؛ معرفی برندهای برتر

0

با وجود لاستیک‌هایی باکیفیت و سالم، تجربه رانندگی بهتری برایمان رقم می‌خورد. بخش مهمی از تضمین امنیت رانندگی هم در گروی داشتن تایرهایی است که به‌خوبی کارشان را انجام می‌دهند. فرقی نمی‌کند که راننده‌ای تازه‌کار هستید یا سال‌ها است که تجربه راندن خودروهای مختلف را دارید. در هر حال، باید حواستان به وضعیت لاستیک خودرویتان باشد. اگر نیاز است، آن را تعویض کنید. برای خرید، لازم است بدانید که بهترین لاستیک ایرانی و خارجی موجود در بازار چیست؟ با برندهای موجود آشنایی دارید؟ ویژگی‌های لاستیک خوب را می‌شناسید؟

ویژگی‌های یک لاستیک خوب چیست؟

ویژگی‌های یک لاستیک خوب و مناسب

پیش از آنکه سراغ بهترین لاستیک ایرانی یا خارجی بروید، باید با ویژگی‌های یک لاستیک مرغوب و باکیفیت آشنا باشید. برای خرید لاستیک به نکات زیر دقت کنید:

  • عمر آج لاستیک؛
  • طرح آج لاستیک؛
  • اندازه لاستیک؛
  • سرعت مجاز؛
  • تاریخ تولید؛
  • بار مجاز؛

عمر آج لاستیک

سایش لاستیک با ارقامی در طیف ۱۰۰ تا ۵۰۰ مشخص می‌شود. طول عمر لاستیک‌ها وابسته به سایش آنها است. ببینید که مقدار عدد سایش لاستیک چقدر است. هرچقدر این رقم بالاتر باشد، عمر آج هم بیشتر می‌شود.

طرح آج لاستیک

آج‌هایی با طرح‌ها و کاربردهای مختلف در بازار تایرها وجود دارند. ضمن توجه به ظاهر آج لاستیک‌ها، بنا به کارکردی که از خودروی خود انتظار دارید به کارایی آنها هم دقت کنید.

اندازه لاستیک

بهترین گزینه برای خرید، موردی است که از نظر اندازه هم مناسب خودروی شما باشد. فرقی نمی‌کند که قصد تهیه بهترین لاستیک برای پراید را دارید یا سمند یا هر خودروی دیگری؛ باید بدانید که اندازه مناسب لاستیک چیست. برای تشخیص این مورد از کارشناسان کمک بگیرید. توجه به اندازه رینگ در خرید لاستیک اهمیت زیادی دارد.

سرعت مجاز

سرعت مجاز بیشترین میزان سرعتی است که تایر در طول ۱۰ دقیقه تحمل می‌کند و تاب می‌آورد. این شاخص هم روی لاستیک و با اعداد لاتین درج می‌شود.

تاریخ تولید

 تاریخ تولید لاستیک‌ها روی بدنه‌شان درج می‌شود. لاستیک مناسب برای خرید، موردی است که از تاریخ تولید آن زیاد نگذشته باشد. لاستیک‌ها معمولا تاریخ انقضایی ۴ساله دارند. عمر هر لاستیک هم بیشتر از ۵ تا ۶ سال نیست.

بار مجاز

میزان تحمل بار از سوی لاستیک هم در انتخاب بهترین مورد اثرگذار است.  بالابودن شاخص بار مجاز از نشانه‌های لاستیکی باکیفیت است.

بهترین لاستیک ایرانی در بازار کدام است؟

بهترین لاستیک ایرانی چیست؟

چه خودرویی سوار می‌شوید؟ پراید ۱۳۱ یا سمند؟ پژو ۲۰۶ یا پارس؟ فرقی نمی‌کند که برند خودروی شما چیست، باید با بهترین برندهای تولید لاستیک داخلی آشنا باشید تا از میان گزینه‌های موجود به بهترین انتخاب برسید. از برندهای معروف داخلی می‌توانیم به موارد زیر از انواع برندهای لاستیک ایرانی اشاره کنیم:

  • بارز؛
  • دنا؛
  • کویرتایر؛
  • گلدستون؛
  • یزدتایر؛
  • ایران‌تایر؛

در ادامه با این برندها بیشتر آشنا می‌شوید.

بارز

در مرور بهترین برندهای داخلی، همیشه نامی از بارز هم به‌گوش می‌خورد. این شرکت با سابقه‌ای طولانی در بازار فعالیت کرده و توانسته محصولات باکیفیتی را روانه بازار کند. گروه صنعتی بارز از سال ۱۳۷۳ مشغول به فعالیت است و انواع لاستیک‌های رادیال، بایاس و صنعتی را تولید می‌کند.

کیفیت و دوام محصولات این برند بالا است و ضمانت‌های خوبی برای مشتریان در نظر می‌گیرد. یکی از شاخص‌ترین ویژگی‌های بارز، به‌کارگیری فناوری‌ها به‌روز و همکاری با برندهای مطرح دنیا مانند کنتیننتال در مسیر تولید است. برای تهیه لاستیک خودروهای داخلی مختلف می‌توان روی این برند حساب کرد. بارز در تولید لاستیک پراید و خودروهای وطنی دیگر توانمند است.

دنا

گروه صنعتی دنا هم از تولیدکنندگان باسابقه و باکیفیت بازار داخلی است. این شرکت در تولید لاستیک‌ وسایل نقلیه سنگین و نیمه‌سنگین هم فعالیت می‌کند. دنا در طول سال، حدود ۴۰هزار تن محصول دارد و بنیان‌گذار فناوری تولید تایرهای بایاس نخی شرکت‌های بارز و گلدستون هم بوده است.

برخی معتقدند که دنا در حوزه تولید تایر خودروهای سنگین و نیمه‌سنگین بهتر از تولید لاستیک خودروهای سواری عمل می‌کند. در نظرگرفتن این موضوع هم برای انتخاب بهترین لاستیک ایرانی و خارجی به کمکتان می‌آید.

کویر تایر

این شرکت هم از حوالی سال‌های پایانی دهه ۷۰ مشغول به فعالیت بوده است. کویرتایر لاستیک‌هایی برای انواع سایز چرخ و خودرو تولید می‌کند. این برند مدعی است که در فرایند تولید به نکات محافظت از محیط‌زیست هم دقت دارد.

حدود ۳۰درصد از لاستیک‌های مصرفی داخل کشور از محصولات کویر تایر هستند. با این اوصاف، سهم بزرگی از بازار داخلی را به خود اختصاص می‌دهد.

یکی از اقدامات مهم این شرکت در سال‌های اخیر، تولید لاستیک برای برندهای خارجی بوده است. اگر خودرویی خارجی دارید هم برای تهیه بهترین لاستیک ایرانی می‌توانید به کویر تایر نیم‌نگاهی داشته باشید.

گلدستون

از میان شرکت‌های موجود در بازار ایرانی، گلدستون هم یکی از بهترین‌ها است. این برند هم از دهه ۷۰ تاکنون مشغول به فعالیت بوده و در زمینه تولید تایرهای سواری، خودروهای سنگین و کشاورزی فعالیت می‌کند.

این شرکت در اردبیل قرار دارد و در سال، بالغ بر ۲۵هزار تن محصول می‌سازد و به بازار عرضه می‌کند. تولید تایرهای اتوبوسی و کشاورزی در کنار تایر خودروهای سنگین و سواری نشان از تنوع بالای محصولات گلدستون دارد.

یزد تایر

قرارگرفتن یزدتایر در فهرست بهترین تولیدکننده‌های داخلی لاستیک تاحد زیادی مدیون همکاری‌‌اش با برندهای خوب است. یزدتایر محصولاتش را به‌کمک فناوری‌های به‌روز شرکت هلندی وردشتاین (Vredestein) تولید می‌کند.

این شرکت همیشه به‌فکر استفاده از فناوری‌های تازه و تولیدات خلاقانه و جدید بوده است. یکی از محصولات شاخص یزدتایر در این راستا، تایرهای اسپرت سری ۷ آن هستند. این لاستیک‌ها بیشینه سرعت مجازی در حد ۲۴۰ کیلومتر در ساعت دارند. برای خرید بهترین‌ها می‌توانید به انواع لاستیک یزد تایر نگاهی داشته باشید.

ایران تایر

اگر بخواهیم به‌سراغ قدیمی‌ترین برندهای لاستیک داخلی برویم، باید از ایران تایر نام ببریم. این شرکت از حوالی سال‌های دهه ۴۰ تاکنون مشغول به فعالیت است. در گذشته، ایران تایر با نام رابر ایران و جنرال تایر در بازار حضور داشته است.

ایران تایر هم به بهره‌مندی از فناوری‌های تولید شرکت ماتادور در کشور اسلواکی توانسته محصولات خوبی به بازار عرضه کند. این شرکت محصولات خود را به‌طور مستقیم و با قیمت دولتی هم در اختیار مشتریان قرار می‌دهد.

بهترین لاستیک خارجی در بازار ایران کدام است؟

از بهترین لاستیک ایرانی خواندید. حالا نوبت به برندهای خارجی می‌رسد. با بهترین لاستیکهای چینی یا آمریکایی و اروپایی آشنا هستید؟ در میان محصولات خارجی، ردی از تولیدات کره یا ژاپن هم وجود دارد؟ اجازه بدهید که از برندهای مطرح دنیا بیشتر بگوییم. اگر قصد خرید لاستیک خارجی دارید، شنیدن نام‌های مهم به‌ کمکتان می‌آید:

  • دانلوپ (DUNLOP
  • پیرلی (PIRELLI)؛
  • میشلن (Michelin)؛
  • کنتیننتال (Continental)؛
  • فایرستون (Firestone)؛
  • بریجستون (Bridgestone)؛
  • یوکوهاما (YOKOHAMA
  • تراینگل (Triangle)؛
  • جی‌تی (Giti)؛

دانلوپ (DUNLOP)

برند آمریکایی دانلوپ از برترین محصولات خارجی است که در بازار ایرانی هم پیدا می‌شود. البته به‌واسطه تحریم‌های موجود، پیداکردن محصولات خارجی در بازار داخلی آنچنان آسان نیست. راز موفقیت این برند در طی سال‌ها، حفظ کیفیت و همکاری با برندهای مطرح دیگر بوده است.

پیرلی (PIRELLI)

شاید برایتان جالب باشد که پیرلی از قرن ۱۹ میلادی تاکنون مشغول به فعالیت است. این برند معروف برای خودروهای مسابقات فرمول یک هم لاستیک تولید می‌کند. برای خرید بهترین لاستیک خارجی باید پیرلی را با سابقه طولانی و محصولات متنوعش به خاطر بسپارید.

میشلن (Michelin)

در میان برندهای مطرح دنیا، میشلن هم نامی قابل‌اعتنا است. این برند هم از حوالی قرن ۱۹ میلادی در بازار تولید لاستیک فعالیت می‌کند. برند خوش‌نام فرانسوی میشلن محصولاتی مناسب برای خودروهای وطنی دارد. تولیدات این برند می‌توانند بهترین لاستیک برای ۲۰۶ باشند. از تایرهای میشلن در رنو مگان هم استفاده می‌شود. در کنار انواع بهترین لاستیک ایرانی به خرید محصولات میشلن هم دقت داشته باشید.

کنتیننتال (Continental)

قدمت برند کنتیننتال هم به بیشتر از ۱۵۰ سال می‌رسد. این برند نخستین تولیدکننده لاستیک‌های شیاردار برای وسایل نقلیه بوده است. فناوری‌هایی که کنتیننتال برای تولید در نظر می‌گیرد در سطح بسیار بالایی قرار دارند. بسیاری از شرکت‌های دیگر هم در همکاری با این برند مطرح توانسته‌اند به فناوری‌های مطلوب در تولید برسند.

فایرستون (Firestone)

یکی از بزرگ‌ترین کارخانه‌های تولید لاستیک دنیا هم فایرستون است. محصولات این شرکت از دوام و استحکام بسیار بالایی برخوردار هستند. ویژگی شاخص محصولات فایرستون سرسختی آنها است. سابقه تولید محصولات شرکت‌های فایرستون به حوالی سال‌های ۱۹۰۰ میلادی بازمی‌گردد.

بریجستون (Bridgestone)

ژاپنی‌ها هم در عرصه تولید تایر حرف‌های زیادی برای گفتن دارند. یکی از برندهای مطرح این کشور هم بریجستون است. این شرکت در حوزه تولید تایر برای وسایل نقلیه متنوع فعالیت می‌کند.

یوکوهاما (YOKOHAMA)

لاستیک خارجی یوکوهاما

از برندهای ژاپنی مشهور باید به یوکوهاما هم اشاره کنیم. این برند هم محصولات بسیار باکیفیتی به بازار عرضه می‌کند. یکی از دلایل اصلی بالابودن کیفیت تایرهای یوکوهاما ریشه در همکاری‌های آن با شرکت‌های خارجی مانند برند آمریکایی گودریچ دارد.

تراینگل (Triangle)

برندهای چینی مختلفی در بازار موجود هستند. در نبود برندهای خارجی دیگر که به‌خاطر تحریم‌ها در بازار به‌چشم نمی‌آیند، برندهایی مانند تراینگل بیشتر از همیشه دیده می‌شوند. تراینگل از تولیدات لاستیک چین و از موارد باکیفیتی است که نسبت به هم‌تایان خارجی دیگرش قیمتی مقرون‌به‌صرفه‌تر دارد.

جی‌تی (Giti)

برند چینی دیگر موجود در بازار لاستیک جی‌تی است. مبدأ تولیدات جی‌تی در کشور سنگاپور است اما محصولاتش در چین تولید می‌شوند و برای همین در دسته انواع برند لاستیک چینی قرار می‌گیرد. کیفیت تولیدات جی‌تی هم مطلوب و قابل‌قبول هستند.

بهترین لاستیک کره‌ای چیست؟

لاستیک‌های کره‌ ای هم در ایران و دنیا از شهرت زیادی برخوردار هستند. تولیدات شرکت‌های کره‌ای در این حوزه هم کیفیت خوبی دارند و هم نسبت به بسیاری از برندهای معروف دنیا مقرون‌به‌صرفه‌تر هستند. از جمله بهترین برندهای لاستیک کره‌ای می‌توانیم به موارد زیر اشاره‌ کنیم:

  • لاستیک کومهو (KUMHO
  • لاستیک هانکوک (HANKOOK)؛
  • فالکن (Falken)
  • لاستیک نکسن (NEXEN)؛

برای خرید بهترین لاستیک خارجی باید به تولیدات کره دقت کنید. این محصولات از نقطه‌نظر نرمی و انعطاف‌پذیری بسیار مطلوب‌اند. کیفیت و دوام این گزینه‌ها هم بالا ارزیابی می‌شود. در میان موارد نام‌برده، کومهو و هانکوک در بازارهای ایرانی موجود هستند و طرفداران زیادی هم دارند.

بهترین لاستیک ایرانی و خارجی برای انواع ماشین چیست؟

ویژگی های لاستیک خوب برای خرید

کدام لاستیک برای خودروی شما مناسب‌تر است؟ بنا به برندمدل خودرویی که دارید باید برای خرید بهترین لاستیک خارجی یا ایرانی تصمیم‌گیری کنید. لاستیک‌های مختلف دارای ویژگی‌های شاخص متنوع‌اند. با در نظرگرفتن ویژگی‌های آنها و برند وسیله‌تان وارد فرایند خرید شوید.

برای مثال، خوب است بدانید که لاستیک‌های برند بارز از بهترین گزینه‌های خرید برای پراید و سمند هستند. از میان محصولات بارز باید به‌سراغ موردی بروید که ویژگی‌هایی مناسب با مدل خودرویتان دارد. لاستیک‌های آج‌درشت بارز برای سمند یا خودروهایی مانند پژو پارس گزینه‌های مطلوبی به‌شمار می‌روند.

توصیه کارشناسان این است که برای خودروهایی مانند سمند و پژو پارس به‌سراغ لاستیک‌های چینی نروید. از محصولات وطنی نرم و منعطف داخلی مانند بارز یا نمونه‌های خارجی استفاده کنید. برای خودرویی مانند پژو ۲۰۶ هم می‌توانید به‌سراغ برندهایی مانند میشلن هم بروید. محصولات بازار کره جنوبی هم کیفیت و قیمت مناسبی دارند.

شما بگویید!

برای رسیدن به پاسخ این پرسش که بهترین لاستیک ایرانی یا خارجی کدام است، باید با برندهای برتر بازار آشنا باشید. در این صورت، در هنگام خرید می‌توانید مقایسه‌ای میان گزینه‌های فیلترشده انجام بدهید و زودتر به تصمیم درست و منطقی برسید.

در میان تولیدات کره‌ای موجود در بازار، لاستیک‌های خوبی برای خرید انواع خودروی داخلی و خارجی وجود دارند. برندهای تولید لاستیک داخلی مشهوری هم در بازار فعالیت می‌کنند که سابقه‌ای طولانی در عرصه تولید دارند و محصولاتشان قابل‌اعتماد است. تجربه استفاده از کدام برندها را داشته‌اید؟ از میان برندهای معروف بازار، کدام را به دیگران توصیه می‌کنید؟

تمام آگهی‌های لاستیک دیوار را اینجا ببینید

سؤالات متداول

  • لاستیک کره‌ای بخریم یا چینی؟ لاستیک‌های کره‌ای انعطاف‌پذیری و نرمی بالاتری نسبت به هم‌تایان چینی خود دارند. لاستیک‌های چینی در مقایسه با برندهای خارجی دیگر خشک هستند و ضمن به صدادرآوردن اتاقک خودرو در کوتاه‌مدت به سیستم جلوبندی آسیب وارد می‌کنند.
  • بهترین لاستیک خارجی در ایران کدام است؟ از لاستیک‌های خارجی برتر و موجود در بازار ایرانی می‌توان به نمونه‌های کره‌ای مانند هانکوک و کومهو اشاره کرد. گزینه‌های اروپایی و آمریکایی در بازار داخلی کمتر از گذشته دیده می‌شوند و علت هم ناشی از وضعیت اقتصادی و تحریم‌ها است.
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.