آموزش تخصصی سوخاری مرغ و سبزیجات در تهران
هر روز از ساعت ۱۲ تا ۲۱ «حتی در روزهای تعطیل»
توضیحات
با ۱۵ سال تجربه در زمینه سوخاری، اصول حرفهای پخت انواع سوخاری رو یاد میگیرید: تکنیکهای سوخاری کردن مرغ (فیله، سینه، ران، بال و کتف) روشهای سوخاری سبزیجات (قارچ، بادمجان، کدو) آموزش ترکیب ادویهجات مخصوص نحوه انتخاب و ترکیب آردها ✅ آموزش عملی و کاربردی در ۳ جلسه ⭐️ ارائه جزوه و دستور پخت اختصاصی معرفی منابع تهیه مواد اولیه مرغوب محل آموزش: آشپزخانه مجهز در تهران پیام بگذارید به نوبت تماس میگیرم
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.