آموزش صفر تا صد کیک خامه ای ماه بانو
توضیحات
1-آشنایی با ابزار و مواد کیک پزی 2-رسپی تهیه ی کیک اسفنجی وانیلی و شکلاتی و یلدایی 3-برش اصولی کیک 4-فیلینگ گذاری استاندارد کیک 5-آستر کشی و خامه کشی کیک 6-آموزش تکنیک موج 7-کار با شانه ی قنادی 8-آشنایی با رنگ ها و تهیه ی خامه ی رنگی 9-آشنایی با فوندانت و کار با مولد ها 10-آموزش گاناش و سس شکلاتی 11-تهیه ی ژله ی بریلو 12-شکوفه زدن با انواع ماسوره ها 13-تکنیک فالت لاین 14-تکنیک شوگر شیت تمام وسایل و ابزار کار از بنده هست و نیاز به آوردن هیچ وسیله ای از طرف شما نیست (در 5 جلسه) همراه با پشتیبانی هزینه کلاس : 500 هزار تومان شروع کلاس : 15 آذر آدرس : مهرشهر بلوار امام حسین کتابخانه بصیری پور برای اطلاعات بیشتر پیام دهید
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.







