آموزش کیک خامهای / دوره فوندانت / خامهکشی تخصصی
از ساعت ۱۲ تا ۱۸ «بهجز روزهای تعطیل»
توضیحات
دنبال یک شغل پردرآمدی؟ یا دلت میخواد در مهمونیهات بدرخشی؟✨ اگر به بازارکار شیرینی و کیکپزی شک داری، کافیه به حجم مخاطبین بلاگر های غذا نگاهی داشته باشی که با یک ویدیو تبلیغاتی، حجم زیادی از مشتریان جدید جذب یک کافه یا قناد میشن! توی این دوره چی یاد میگیری؟ شناخت مواد اولیه و وسایل پخت کیک های پایه ی قنادی به دو روش برش اصولی فیلینگ گذاری استر کشی کاور کیک شارپ اینچ استراکچر گذاری کیک های طبقاتی رنگ امیزی خامه به روش: ماربل،اماتیس،فلت لاین،ابرنگی،ابر و باد،هایلایت و… کار با ایزومالت خانگی کار با شکلات دریپ کار با فوندانت و مولد و گیپور، رایس پیپر، ویفر پیپر، گلد پیور گلهای شکری و ویفر پیپر یک هدیه ویژه هم داریم: شما میتونید بعد از پختن و دیزاین کیک تون در کلاس، کیک رو به صورت کامل به خونهتون ببرین اما چرا دورههای آموزشگاه فنیوحرفهای ملیحه عسگری؟ ✅امکان پرداخت اقساطی شهریه ✅پشتیبانی رایگان مادامالعمر ✅مدرک فنیوحرفهای (اخذ وام) ✅آموزش عملی، کارگاه مجهز ✅کارورزی زیر نظر اساتید باسابقه برای مشاوره رایگان، نام و شماره تماس خودت رو در چت دیوار بفرست
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.






