آرایشگری و زیبایی
درخت آرگان که تنها در مراکش ومعدود نقاط دیگری در شمال آفریقا (غرب مدیترانه) یافت می شود، در سال های اخیر اهمیت ویژه ای یافته است. از دانه های این درخت، روغنی گرفته می شود که به دلیل خواص شفابخشی که دارد اکسیر طلایی لقب گرفته است. روغن آرگان به دلیل محدودیت تولید و تقاضای فراوانی که برایش وجود دارد از گران ترین روغن های جهان است  و در سراسر دنیا به نام طلای مایع یا طلای بیابان شهرت یافته است. روغن آرگان علاوه بر مصارف آرایشی جهت مصارف خوراکی نیز استفاده می شود.
1-بهبود اکنه
2-بهبود درماتیت واگزما
3-کاهش روند پیری پوست
4-کاهش آسیب های پوستی
5-کاهش ترک های پوستی
6-نرم کننده پوست
7-نرم کننده ودرخشان کننده مو
8-رفع موخوره
9-رفع شوره سر و ریزش مو
10-بهبود کیفیت ناخن
https://divar.ir/v/4A-d0-d3Iلینک به‌اشتراک‌گذاری

دیوار هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد.
با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

گزارش مشکل آگهی