آسیاب قهوه ۰۱۸
توضیحات
برای درست کردن یک فنجون قهوه لذیذ و خوشعطر باید اول دونههای تازه برشت (roast) رو آسیاب کنیم. حالا یا دستگاه آسیاب قهوه داریم و همون موقع تازه به تازه دونههای قهوه رو آسیاب میکنیم یا اینکه قهوه رو به صورت آسیاب شده میخریم. قهوه که آسیاب میشه خیلی زود کیفیت عطر و طعمش رو از دست میده چون سطح تماسش با هوا افزایش پیدا میکنه. برای همین خیلی بهتره که کم کم یه آسیاب خوب و دقیق رو هم به بار تون اضافه کنید. راهکار چیه؟ اگه دنبال یه آسیاب نیمه صنعتی با دقت و قدرت بالا هستی این آسیاب رو بهت پیشنهاد میکنم قوی و با کیفیت با قیمت بسیار مناسب داری ۱۹ درجه آسیاب از فرانسه و قهوه دمی تا اسپرسو و حتی قهوه ترک ! لرزش کم، بدنه استیل مقاوم، دقت بالا در آسیاب، سیستم تهویه مناسب برای خنک کردن تیغهها با توان ۲۵۰ وات ! با تیغه های بسیار قوی و ضدزنگ مناسب منزل،محل کار،سوپرمارکت و حتی کافه ها برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.








