آموزش آشپزی و فرآورده های پروتئینی(سوسیس وکالباس)
توضیحات
دوره فرآوردهای پروتئینی در آموزشگاه ملی تهران تکرار دوره ۸،۹،۱۰ شهریور موارد آموزشی: دوره ی جامع آموزش تولید فرآورده های پروتئینی (خانگی،نیمه صنعتی و صنعتی)اقتصادی و تخصصی ✔️ژامبون مرغ مغزدار ۹۰ درصد ✔️ژامبون مرغ و قارچ ۹۰ درصد ✔️ژامبون بوقلمون ۹۰ درصد ✔️ژامبون گوشت مغز دار ۹۰ درصد ✔️کالباس پپرونی ۷۰ درصد ✔️لبرکیزه ی اتریشی ۷۰ درصد ✔️بیکن سه رنگ ۹۰ درصد ✔️کالباس لیونر ۴۰ درصد ✔️کالباس مارتادلا ۴۰ درصد ✔️کالباس پپرونی ۴۰ درصد ✔️ژامبون مرغ ۴۰ درصد ✔️ژامبون مرغ وقارچ ۴۰ درصد ✔️ژامبون بوقلمون ۴۰ درصد ✔️ژامبون گوشت ۴۰ درصد ✔️سوسیس آلمانی ۴۰ درصد ✔️کراکف پنیری ۴۰ درصد ✔️هات داگ پنیری ۴۰ درصد ✔️فرانکفورتر ۴۰ درصد ✔️کوکتل بلغاری ۴۰ درصد ✔️کوکتل مرغ پنیری ۴۰ درصد ✔️استیک گوشت و مرغ ۹۰ درصد ✔️سوسیس چوریزو ✔️سوسیس ماهی انگلیسی ✔️سوجوک ترکیه ای سوسیس مرغ ایتالیایی سوسیس مقدونیه سوسیس و کالباس کاملا خانگی: (بدون فسفات،استابلایزر،ایزوله سویا،عمل آوری،کازئین) سوسیس آلمانی ۷۰ درصد هات داگ پنیری ۷۰ درصد کوکتل مرغ ۷۰ درصد کوکتل بلغاری ۷۰ درصد کالباس مرغ و قارچ ۷۰ درصد ☎️ ***-******** ؛ ***********
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.