آموزش انواع کیک تولد خامه ای و فندانتی
توضیحات
سلام به همه بانوان سرزمینم اموزشگاه ارشیدا با افتخار برگزار میکند باسابقه بیش از ۸ سال اموزش و وارد کردن بیشتر از ۳۰۰ بانوبه عرصه بازارکار جمعه ۱۸ مهر ماه آموزش ازصفرتاصد نیاز به هیچ پیش زمینه ای نیست تمامی مواد به عهده مربی میباشد به همراه جزوه دقیق وکامل از تمام مراحل اموزش اگه میخوای به درامد برسی من کمکت میکنم الان وقتشه ۱-اموزش پخت کیک اسفنجی وانیلی وشکلاتی ۲-اموزش اصولی فرم دهی خامه ۳-فیلینگ گذاری به دوروش ۴-برش اصولی کیک به دو روش رایج ۵-تزئین کیک با خامه ۶-اموزش رنگ کردن خامه ۷-اموزش اصولی استر کشی ۸-اموزش گوی شکلاتی *-اموزش تکنیک دریپ سس *۰-اموزش چاپ خوراکی روی کیک **-اموزش دوطبقه کردن کیک **-اموزش کاسه ایزومالت **-اموزش ابنبات چوبی **-اموزش گاناش فرم گرفته ۱۵-کار با ماسوره های کاربردی ۱۶-تکنیک ابروبادی به دو روش ۱۷-اموزش توری خوراکی ۱۸-کار با مالد و فندانت ۱۹-کاربابریلو ۲۰-کارباورق طلا ۲۱-اموزش کارباداست پودری همراه بااموزش قلب سوپرایزوپاپسیکلزبه صورت اشانتیون دراین دوره کلاس هاخوشبختانه آنقدربازدهی داشتند کهچندتاازبانوانی که دردیوار اگهی زدنداز هنرجوهای خوب بنده هستن
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.