آموزش باریستایی به صورت حرفه ای (بار سرد و گرم)
توضیحات
آموزش باریستایی صفر تا ۱۰۰ موارد آموزش : انواع دان های و شناخت آن ها شناخت و تفاوت رست و برشته کاری دان ها شناخت تجهیزات (آسیاب ـ دستگاه اسپرسو ـ و تجهیزات کافه و غیره) آموزش بار گرم (اسپرسو بار ـ اسپرسو برپایه شیر ـ نوشیدنی گرم بدون کافئین) آموزش بار سرد (اسموتی ـ شیک ـ نوشیدنی طبیعی ـ نوشیدنی طبیعی بر پایه شیر ) ادرس پیج کافه injaa_cafe
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.