آموزش باریستا/کیککافیشاپی/ورود سریعبهبازارکار
از ساعت ۱۰ تا ۲۱ «بهجز روزهای تعطیل»
توضیحات
دوره جامع مهارت های کافیشاپی| باریستا و کیک کافیشاپی میخوای تو دنیای کافیشاپ حرفهای شی و مهارتهایی یاد بگیری که هم برای کار تو کافیشاپها کاربرد داره و هم رزومهت رو قوی میکنه؟ در بخش باریستا یاد میگیری: ✅کار با بار گرم و بار سرد برای تهیه قهوههای کلاسیک و اسپشیالتی ✅آمادهسازی قهوههای دمی مثل کمکس، فرنچ پرس و وکیوم ✅آمادهسازی نوشیدنیهای اسپرسو بیس: لاته، کاپوچینو، ماکیاتو ✅کنترل دما، آسیاب و عصارهگیری قهوه برای طعم ایدهآل طراحی لاته آرت و... ✅مدیریت تجهیزات کافیشاپ از اسپرسو ساز و آسیاب تا شیکر و فیلتر ✅سرو حرفهای نوشیدنی و ارائه جذاب به مشتری ۱۰ نوع کیک حرفهای یاد بگیر! ⬅️کیکهای مدرن و جذاب کافیشاپی⬅️چیزکیکهایپرطرفدار⬅️کیکهای صبحانه وعصرانه کوکی کافیشاپی: ۱۰ نوع کوکی خوشمزه و جذاب دیزاین خاص و بهروز، مناسب سرو در کافیشاپ تکنیکهای پخت و ارائهای که مشتری عاشقش میشه (با شرکت در دوره کیک های کافیشاپی میتوانید در دوره ی کوکی هم به طور رایگان شرکت کنید) ✅آماده شدن برای کار تو کافیشاپها ✅یادگیری مهارت عملی ✅دریافت مدرک معتبر رسمی فنی و حرفهای
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.







