آموزش تخصصی سوسیس و کالباس بصورت خانگی و صنعتی
توضیحات
آیتم های آموزشی ژامبون گوشت ۹۰٪ ژامبون مرغ ۹۰٪ ژامبون مرغ و قارچ استیک گوشت و مرغ ژامبون میکس ژامبون بوقلمون بیکن پاسترامی بیکن مرغ و بوقلمون ژامبون لبرکزه اتریشی کالباس مارتادلا کالباس لیونر کالباس سالامی کالباس پپرونی سوسیس فرانکفورتر سوسیس آلمانی هاتداگ پنیری کراکف پنیری کوکتل پنیری سوجوک ترکیه چوریزو سوسیس بلغاری سوسیس شکاری سوسیس مقدونیه روش پخت محصولات به ۳ روش آبپز،بخارپز و تنوری نکات مربوط به پرکردن محصولات و نحوه صحیح غلاف گیری پشتیبانی تا زمانیکه حرفه ای شوید شهریه دوره ۷۹۰۰ تاریخ دوره ۱۶،۱۷،۱۸ مهرماه ساعت برگزاری ۹ صبح الی ۱۶ مکان:آموزشگاه صنایع غذایی شیرین بیان
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.