آموزش تخصصی سوسیس و کالباس بصورت خانگی و صنعتی
هر روز از ساعت ۹ تا ۲۲ «حتی در روزهای تعطیل»
توضیحات
آیتم های آموزشی ژامبون گوشت ۹۰٪ ژامبون مرغ ۹۰٪ ژامبون مرغ و قارچ استیک گوشت و مرغ ژامبون میکس ژامبون بوقلمون بیکن پاسترامی بیکن مرغ و بوقلمون ژامبون لبرکزه اتریشی کالباس مارتادلا کالباس لیونر کالباس سالامی کالباس پپرونی سوسیس فرانکفورتر سوسیس آلمانی هاتداگ پنیری کراکف پنیری کوکتل پنیری سوجوک ترکیه چوریزو سوسیس بلغاری سوسیس شکاری سوسیس مقدونیه روش پخت محصولات به ۳ روش آبپز،بخارپز و تنوری نکات مربوط به پرکردن محصولات و نحوه صحیح غلاف گیری بهمراه پشتیبانی نامحدود ارائه مدرک فنی و حرفه ای شهریه دوره 6900 تاریخ دوره ۶،۷،۸ دی ماه ساعت برگزاری ۹ صبح الی ۱۶ مکان:آموزشگاه بوراکس
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.







