آموزش تخصصی کیک خامه ای مدرن
توضیحات
سلام دوست عزیز وزکشاپ کیک پایه تا پیشرفته ۱. آموزش پخت کیک پایه (در ۴طعم مختلف) ۲. برش اصولی کیک ۳. فرم دادن صحیح خامه ۴. حباب گیری خامه به چند روش ۵. تکنیک شارپ ایچ بدون استفاده از پلکسی ۶. پایه گذاری اصولی کیکهای طبقاتی ۷. آموزش دو نوع فیلینگ مناسب فصل ۸. آموزش خامه کشی کیک با احجام مختلف(گرد،زاویه دار حجمی و ارتفاع دار) *. نکد کیک *۰. کیک تاپفوروارد **. آموزش کاور ویژه مناسب کیک های طبقاتی و استنسیل **. کار با انواع رنگهای خوراکی **. کار با ماسوره **. استاکو با خامه ۱۵. انواع فالت ۱۶. استفاده از رنگهای تیره با کمترین میزان ۱۷. نقاشی روی خامه ۱۸. کار با ایزومالت ۱*. کا با انواع چاپ(خوراکی و گلاسه) *۰. کار با مولد، انواع پانچ و تکسچر **. تاپر سازی مناسب مدل **. کار با ویفر پیپر و رایس پیپر **. کا با ورق طلا ** تکنیک ژئود در سه روز آبانماه با مدرک فنی حرفه ای قابل ترجمه
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.