آموزش سوسیس وکالباس سلامت محوربا الهه رشید مهر
توضیحات
ورکشاپ تخصصی محصولات پروتئینی ۲۰ آبانماه به مدت ۳ روز( با۳۰٪تخفیف فقط برای این دوره) شامل کوکتل ها.لیونر.آلمانی.ژامبون ها.هات داگ .کراکوف. تنوری و.... انواع برگر ناگتها درپایان دوره مدرک قابل ترجمه فنی حرفه ای ارائه خواهد شد نقد و اقساط آموزشگاه صنایع غذایی نارمک خیابان خاقانی استاد الهه رشید مهر مدرس رسمی دانشگاه
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.








