آموزش شیرینی خشک و تر
از ساعت ۱۰ تا ۱۸ «بهجز روزهای تعطیل»
توضیحات
آموزش تخصصی انواع شیرینی تر و خشک به سبک کارآگاهی با ارائه مدرک بین المللی به هنرجویان و همچنین اتباع غیر ایرانی آموزش صفر تا صد تئوری و عملی شامل: _شناخت مواد اولیه _آشنایی با انواع روغن های قنادی : روغن صاف ؛ روغن کره ایی ؛ روغن مارگارین و کاربرد هر کدام در انواع شیرینی _ آموزش خمیر هزارلای مخصوص هر شیرینی _شیرینی دانمارکی با خمیر هزارلا مخصوص _شیرینی زبان با خمیر هزارلا مخصوص شیرینی ناپلئونی _شیرینی نارگیلی _شیرینی اسکاتلندی _شیرینی پفکی -شیرینی کشمشی -تارت سیب -پای آناناس _شیرینی آلمانی _پای سیب _کیگ یزدی _رولت _نان خامه ایی -تربرشی وانیلی و نسکافه با کرم مخصوص شکلاتی _پارکر شیفون با سس کارامل _تهیه مارمالاد آموزش فرم دهی خامه تهیه ی مواد اولیه با آموزشگاه هست کلاس خصوصی و حداکثر دو نفره هست
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.