آموزش صفرتا صد انواع کیک و خامه کشی و..369هزار
توضیحات
دورهای جامع برای آموزش اصولی کیکپزی و دیزاین کیک مناسب هنرجویان مبتدی تا نیمهحرفهای که میخواهند از پایه استاندارد و حرفهای آموزش ببینند تمام آموزشها به صورت ویدیویی مرحلهبهمرحله و نکته ب نکته ضبط شده است سرفصلهای آموزشی: پخت کیک شیفون (اندازهگیری صحیح مواد، پخت اصولی، خروج از قالب و نگهداری) برش استاندارد کیک (۲ روش) فیلینگ و آسترکشی اصولی فرمدهی خامه با همزن دستی و حرفهای خامهکشی کیک (۲ روش) تکنیکهای کیک کهکشانی، فالت لاین و بنتو کیک آبرنگی کردن کیک (۲ مدل) وینتیج کیک و مخملی کردن روکش گاناش و ماسورهزنی کار با فوندانت و چاپ غیرخوراکی طراحی کیکهای دخترانه، مردانه و اسپرت دوطبقه کردن کیک (با پلکسی و بدون پلکسی) بخش تزئینات: گوی شکلات ویفر پیپر رایس پیپر ایزومالت ورق طلا شوگرشیت بابل توئیل توری مرجانی آشنایی با انواع رنگها فوندانت و مولد آشنایی با ابزار و مواد اولیه تاپرسازی (مقدماتی) دسترسی به پیج کامل تاپرسازی ✔ آموزشها صفر تا صد و کاربردی ✔ مناسب یادگیری شخصی و ورود به بازار کار ✔ قیمتگذاری منصفانه ✔ امکان پرداخت امن ✔دارای پشتیبانی هزینه کل دوره: ۳۶۹
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.
آگهی در کرمانشاه ثبت شدهاست اما امکان سرویسدهی در محدودههای دیگر وجود دارد. آگهیگذار، این آگهی را در محدودههای زیر نیز به نمایش گذاشته است: ۱. ازگله ۲. اسلامآباد غرب ۳. باوله ۴. باینگان ۵. بیستون ۶. بیلوار ۷. پاوه ۸. ثلاث باباجانی ۹. جوانرود ۱۰. حمیل ۱۱. دالاهو ۱۲. دشت ذهاب ۱۳. دینور ۱۴. روانسر ۱۵. زمکان ۱۶. سرپل ذهاب ۱۷. سنقر ۱۸. سومار ۱۹. شاهو ۲۰. صحنه ۲۱. فیروزآباد ۲۲. قصرشیرین ۲۳. قلعه شاهین ۲۴. کلاشی ۲۵. کلیائی ۲۶. کنگاور ۲۷. کوزران ۲۸. گهواره ۲۹. گوآور ۳۰. گیلان غرب ۳۱. ماهیدشت ۳۲. نوسود ۳۳. هرسین








