آموزش مبتدی تا پیشرفته کلاس کیک تولد
توضیحات
۱-کیک اسفنجی پایه ۲- شیفون ساده و شکلاتی ۳-کیک ایتالیایی ۴-برش اصولی کیک ۵-تراز کردن کیک و فیلینگ گذاری و آستر کشی ۶-خامه کشی اصولی با پلکسی و بدون پلکسی ۷-کیک حجمی و نحوه خامه کشی ۸-کار با فوندانت و ساخت تاپر ۹-کار با شکلات و ساخت تاپر شکلاتی ۱۰-چاپ خوراکی و غیر خوراکی ۱۱-ماسوره کاری ۱۲-آموزش رنگ کردن خامه مثل(قرمز-مشکی) ۱۳-سوار کردن کیک های دو طبقه ۱۴-تکنیک اسکالیچر ۱۵-اموزش تکنیک ابرو بادی ۱۶-استفاده از انواع رنگ های پودری و ژله ای ۱۷-اموزش فرم دادن صحیح خامه ب راحتی بعد از این دوره میتونید وارد بازار کارشید یک دوره بسیار کامل و جامع با مناسب ترین قیمت شماره جهت ثبت نام:*********** مربی:مونا حاتمی
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.