آموزش و راه اندازی شاورما لبنانی
توضیحات
کلاس تخصصی شاورما لبنانی – آموزش عملی در رستوران (شیراز)** آموزش صفر تا صد شاورما لبنانی در محیط واقعی رستوران، با استاندارد بینالمللی** **نوع آموزش:** کاملاً عملی و تجربی – در کنار آشپز حرفهای - آمادهسازی حرفهای گوشت شاورما (مرغ و گوساله) - طرز تهیه سسهای اصیل لبنانی - معرفی و اجرای انواع **سالادهای عربی** (فتوش، تبوله و ...) - آموزش تهیه **دسرهای معروف عربی** (مانند محلبیه، بسبوسه و ...) کلاس حضوری آموزش حرفهای دونر کباب ترکی** با سسها و مرینتهای اصیل ترکیهای در این دورهی **۵ تا ۷ روزهی حضوری*، بهصورت کاملاً عملی و حرفهای** با صفر تا صد تهیهی *دونر کباب ترکی اصیل* آشنا میشوید، از آمادهسازی گوشت و مرینت کردن اصولی تا تهیهی سسهای مخصوص ترکی که طعم واقعی استانبول را به سفرهتان میآورد. شناخت کامل گوشت مناسب برای دونر کباب آموزش مرینت ترکی با ادویههای سنتی و تخصصی تکنیکهای سیخگیری، لایهبندی و آمادهسازی برای پخت * آموزش سسهای اصیل ترکیهای: سس گوجه مخصوص، سس ماست سیر، سس اسپایسی استانبولی و ... * نکات طلایی در مدیریت کیفیت، طعم و نگهداری مواد او
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.