آموزش و راه اندازی فست فود
هر روز از ساعت ۱۲ تا ۲۱ «حتی در روزهای تعطیل»
توضیحات
مشاوره در خرید انواع وسایل فست فود،انتخاب برند مناسب با بودجه و انتظارشمااز دستگاه، نصب و راه اندازی،طراحی آشپزخانه (چیدمان وسایل بصورت حرفه ای برای سرعت بخشیدن به کار و ایجاد فضای مناسب برای محیط) آموزش: 1:آموزش انواع پیتزاها به همراه خمیر آموزش انواع همبرگر آموزش انواع ساندویچ آموزش انواع سوخاری (فیله،بااستخوان)و قارچ سوخاری آموزش انواع سس ها آموزش انواع پاستا آموزش انواع استیک آموزش انواع سالادها(مخصوص رژیم غذای و ورزشکارها) 2:آموزش حرفه ای به صورت تک منو یا منوی کامل، 3:تعریف کردن منوی بروز و جذاب با بهترین کیفیت، 4: معرفی بهترین مواد اولیه و همراهی در خرید مواد اولیه پروژه های انجام شده (فست فود پاریس،فست فود ژیوار،فست فود آس،فست فود بهشت ،فست فود پیتزا شب،فست فود سیب کده ، فست فود لقمه باز ،فست فود،رستوران فرنام ،فست فود لپ لند،فست فود جوجه،فست فودتک،اسنک شب نشین،فست فودTNT،فست فود آداک ) زیر نظر فنی حرفه ای به مدت ۱۰ روز
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.







