آموزش ژامبون،کالباس،برگر،ناگت بازاری
از ساعت ۱۲ تا ۱۸ «بهجز روزهای تعطیل»
توضیحات
《هُنر عَیارِزَنِ هُنرمنداست》 دوره سوسیس وکالباس پرخروجی طی یک جلسه مورخ ☑️جمعه ۷ آذر ☑️ با موارد ذیل برگزار خواهدشد. موارد آموزشی شامل: ✅️ژامبون گوشت خشک ✅️ژامبون قارچ ومرغ ✅️ژامبون مرغ دودی ✅️ژامبون گودا سبزیجات ✅️ژامبون لیونر ✅️مارتادلا ✅️سوسیس آلمانی ✅️سوسیس کوکتل پنیری ✅️سوسیس بلغاری ✅️سوسیس هات داگ ✅️سوسیس کودک ✔️بلانچ قارچ وهویج ✔️هواگیری وغلاف گیری سوسیس وکالباس ✔️پخت تنوری ✔️پخت غرقابی و بخارپز ✔️نحوه استفاده از مواد نگهدارنده درصورت نیاز و..... کلاس طی یک جلسه ساعت ۱۲ظهر تا۶عصر خواهدبود. صفرتاصد مراحل درحضور هنرجویان و باهمکاری هم انجام میشود. ⚪️درپایان عضو گروه رفع اشکال خواهید شد تمام فیلم ها و جزوات درپایان به هنرجوها جهت مرور ارائه خواهدشد. ✅️خودتان را برای شروع یک کسب وکار عالی آماده کنید....
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.







