آموزش کافی شاپ (باریستایی و بارتندر) فنی وحرفه ای
توضیحات
دوره آموزش کافی شاپ با مدرک فنی وحرفه ای دوره باریستا وبارتندری (بار سرد و بارگرم ) سرفصل دوره : آشنایی با انواع میلک شیک، گلاسه ها، اسموتی ها ، آشنایی با اصول تهیه ماکتیل و تهیه چند نوشیدنی اصلی(موهیتو، پیناکولادا، بلادی مری و نوشیدنی های سینگنچر) اصول تهیه سیروپ و تهیه شربت های لایه ای ایرانی آشنایی با اصول تهیه انواع چای و دمنوش شناخت سختی آب و انتخابات آب مناسب تهیه آیس تی(چای سرد) آشنایی با تاریخچه قهوه شناخت انواع نژادهای قهوه آشنایی با فرایند روست تهیه قهوه ترک به همراه اصول سرو آن آشنایی با قهوه های دمی و کار با دو دم افزار قهوه کار با دستگاه اسپرسو شناخت و تهیه منو زیر مجموعه اسپرسو به همراه شناخت سایز فنجان ها اصول فوم گیری شیر شناخت تفاوتهای آیس کافی و آیس آمریکانو و اصول تهیه محصولات سرد زیر مجموعه قهوه تهیه هات چاکلت مزایای دوره : پشتیبانی پس از دوره ومعرفی به بازار کار تامین تجهیزات مورد نیاز صدور مدرک فنی وحرفه ای جهت مجوز راه اندازی ودریافت وام شهریه اقساطی آموزشگاه فنی وحرفه ای فنون برتر اصفهان خ باهنر نبش کوچه ۱۵ روبروی ایستگاه اتوبوس باهنر
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.





