آموزش کیک تولددر آموزشگاه بین الملل آویشن
از ساعت ۱۸ تا ۲۱ «بهجز روزهای تعطیل»
توضیحات
اگر میخواهی با پرداخت حداقل هزینه به درآمدزایی برسی !!! در درست کردن کیک تولد، عقد و عروسی به مهارت برسی در دوره ما شرکت کن. هنرجویان ما تخصص بالای خامه کشی کیک تولد و عقد را کسب کرده اند و وارد بازار کار شده اند. آیتم های آموزشی: تکنیک بابل توییل کار با ورق طلا ابروبادی کردن خامه چاپ غیرخوراکی روی کیک موج دارکردن کیک تکنیک فالت لاین کاربا داستهای پودری روش رنگی کردن خامه برش اصولی کیک کاربا رنگهای ژله ای کاربا اره مندرج شارپ کردن شیفون شکلاتی شیفون وانیلی کیک اسفنجی نحوه فیلینگ گذاری صحیح جزوه ریزنکات آموزش فرم دهی صحیح خامه کاربا مولدهای فوندانتی معرفی ابزارهای کار روش خشک کردن فوندانت کاربا ماسوره های پرکاربرد خامه کشی اصولی روش حباب گیری خامه کاورکردن کیک روش شکم گیری کیک کاربا داست و حلال و قلم مو ( لطفا گول افراد سودجو و متخلف را که بدون داشتن مجوز آموزشگاه و تابلو صنایع غذایی و بدون گذراندن دوره آموزشی مربیگری وعده ارائه مدرک را میدهند نخورید ما طبق استانداردهای آموزشی به شما آموزش میدهیم.) آدرس آموزشگاه: خیابان استادیوم ، فرعی جنب پلیس +۱۰ آموزشگاه آویشن مدیریت: نورانی
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.







