آموزش کیک خامه ای از 0تا100
توضیحات
کلاس ها طی ۴ جلسه برگزار میشود ک هرجلسه ممکن بین ۳ تا ۴ ساعت طول بکشه.کلاس ها بصورت گروهی ۵یا ۶ نفره برگزارمیشود درکارگاه.تمام مواد اولیه با آموزشگاه هست.طی برگزاری کلاس هنرجوتماماروی کیک خودش کارمیکنه و یادگیری رو پیش میبره تا الی اخر و کیک رو همراه خودش میبره .با ۸ سال سابقه مربی گری و قبول سفارش موارد آموزشی" شناخت ابزارکار و مواد اولیه پخت ۲ نوع کیک پایه(کیک اسفنجی.کیک شیفون) برش اصولی کیک فیلینگ گذاری صحیح نحوه صحیح فرم دادن خامه طرز تهیه ۲ نوع سس مناسب فیلینگ" سس کارامل دبل چاکلت خامه کشی اصولی وشارپ بدون نیاز ب پلکسی تزیینات" شامل کاربا فوندانت و انواع مولد کارویفرپیپر کار با رایس پیپر دریپ سس گوی شکلاتی اصول کیک های طبقاتی مربی خانم موسوی جم آدرس کارگاه " خ شریعتی نزدیک میدان بلال انتهای کوچه فرهنگ جنب باشگاه بدنسازی پاسارگاد
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.