*آموزش کیک خامه ای*
توضیحات
موارد آموزشی: ✅ معرفی ابزار و مواد لازم کیک پزی ✅ پخت اصولی کیک پایه (اسفنجی _ شیفون) ✅ فرم دادن اصولی خامه ✅ فیلینگ گذاری اصولی و مدرن ✅ استر و خامه کشی اصولی ✅ کیک دو طبقه ✅ کیک حجمی ✅ کار با ماکت ✅ ماسوره کاری ✅ ترکیب رنگ ✅ تیره کردن خامه با کمترین مقدار رنگ ✅ ویفر پیپر ✅ چاپ خوراکی و غیر خوراکی ✅ فالت لاین ✅ وارفل ✅ ورق طلا ✅ کهکشان ✅ رنگین کمان ✅ متالیک ✅ فیلینگ مدرن ✅ کار با شکلات ✅ فوندانت و تاپر سازی ✅ فیگورات و... مربی:منیژه همائی،زینب عبدلی مدیریت ریحان کیک،گندمزار
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.







