آموزش کیکهای خامهای
از ساعت ۸ تا ۱۲ «بهجز روزهای تعطیل»
توضیحات
دوست عزیز با یادگیری این موارد، از همین ماه میتونی وارد بازار کار بشی و سفارش بگیری ۱. پخت اصولی کیکهای کافهای (راز کیکهای نرم و لطیف) ۲. فرمدهی حرفهای خامه حتی بدون تجربه قبلی ۳. فیلینگگذاری استاندارد مخصوص سفارشهای مجلسی ۴. شناخت رنگها + ترکیب رنگهای خاص ۵. کار با چاپ خوراکی و غیرخوراکی (برای کیکهای پرفروش) ۶. کار با ورق طلا، ویفر، پیپر و رایس پیپر ۷. تکنیکهای جذاب فالت لاین و آبرنگی کردن خامه ۸. تیره کردن خامه بدون طعمِ بد ۹. ساخت آبنباتهای ایزومالت (دقیقاً همونایی که روی کیکهای گرون میبینی) ۱۰. پخت مرنگ + کار با ماسوره 11. دریپسس حرفهای 12. آشنایی با فوندانت برای مدلهای خاص 13. کیک دوطبقه صفر تا صد 14. تکنیکهای ویژه: کیک کهکشانی کیک وارونه رافل با فوندانت تکنیک ماربل (یکی از ترندهای ۲۰۲۴) این دوره مخصوص کساییه که میخوان: ✨ تو خونه درآمد داشته باشن ✨ سفارشهای حرفهای بگیرن ✨ بدون هیچ پیشزمینهای وارد کار بشن همهی نکات کاملاً کاربردی، بازارمحور و قابل اجرا هست. پشتیبانی دائم هم داری تا کاملاً مسلط بشی. ✨
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.








