آموزش کیک /کیک خامه ای/دسر فرانسوی/ شیرینی
از ساعت ۱۰ تا ۱۶ «بهجز روزهای تعطیل»
توضیحات
دوره ی دسر فرانسوی برای اطلاعات بیشتر روی لینک بالا کلیک کنید ❌با تخفیف ویژه❌ آشنایی با ابزار و مواد اولیه معرفی انواع شکلات و شکلات کاری شناخت انواع رنگهای خوراکی پخت کیک مناسب برای انواع دسرهای فرانسوی آموزش کرم های فرانسوی شامل: کرم پتیسیر کرم دیپلمات کرم موس شکلات کرم پسته گاناژ مونته فرانژیپن دسر فرزیه آموزش ژنواز و کیک شکلاتی ایتالیایی آموزش اصولی کونفی بری برای دسرهای پتی گاتو آموزش خمیرشو پاریس برست شوپستری اکلر آموزش گلیز آموزش تارت وانیلی و شکلاتی آموزش سابله بادام چیزکیک سن سباتین باکس شکلاتی گیفت این دوره رسپی کرم پرالین و کیک ژکوند تاریخ برگزاری: ۱۱،۱۲،۱۳ آبان حداکثر ظرفیت دوره ۵ نفر از ساعت ۱۰ صبح تا حدود ۴ بعدازظهر برای دیدن نمونه های بیشتر،روی لینک اینستاگرام کلیک کنید. محل برگزاری:خیابان پیروزی،نزدیک مترو پیروزی
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.