استاد کار یا وردست ماهر شیرینی فرانسوی
| نوع همکاری | نیاز به سابقه |
|---|---|
| تمام وقت | حداقل ۳ سال |
توضیحات
استادکار قناد شیرینی فرانسوی یا استادکار دسرزن،همچنین نیروی تولیدوبردست قنادی برای استادکار/ سابقه سرپرستی واستادکاری حداقل۳سال در قنادی های بزرگ برای سرپرستی و استادکاری در کارگاه تولیدی کیک وشیرینی فرانسوی(دسر فرانسوی ) لازم به ذکر است استادکار دسر زن ساعت کاری ۷:۰۰الی۱۷:۰۰
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.
