اموزش باریستا ،کافه ،بارگرم،باریستا
توضیحات
شروع کلاس های باریستا در اراک با محیطی مجهز برای اموزش دوره های بارگرم ،لاته ارت ،دم اوری همراه با ارائه مدرک رسمی و معتبر - [ ] تمامی سرفصل های این دوره بر اساس سرفصل های انجمن تخصصی قهوه اروپا (SCAE) و تمام آموزش ها به صورت ورکشاپ تخصصی و تمرین عملی انجام می شود. - [ ] سرفصل های دوره بارگرم :️ - [ ] مقدمه ای بر قهوه ( از مزرعه تا فنجان ) - [ ] انواع پراسس های قهوه و تفاوت ها - [ ] شناخت اسید ها - [ ] نفوذ پذیری - [ ] کالیبر - [ ] معرفی انواع دستگاه ها و ملزومات مرتبط با دم آوری قهوه - [ ] آموزش نحوه کار کردن با دستگاه ها و لوازم - [ ] اموزش انواع متغیر های دما ،گراین سایز،چگالی قهوه - [ ] شناخت و اشنایی اولیه با رست (میلارد ،دولوپ،..) - [ ] شیمی اب (کلسیم ،منیزیم،بیکربات،…) - [ ] آموزش متدهای عصاره گیری قهوه - [ ] آموزش شیوه اصولی دم کردن قهوه - [ ] آموزش انواع نوشیدنی گرم - [ ] آموزش فوم شیر، شیمی شیر، دمای مناسب شیر در انواع قهوه - [ ] تاثیر آب بر روی قهوه - [ ] تاثیر کیفیت دان قهوه روی عصاره گیری - [ ] اهمیت آسیاب قهوه در دم آوری - [ ] مشاوره جهت مدیریت کسب وکار قهوه
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.





