اموزش صفر تا صد انواع کیک و خامه کشی و..۲۹۹
توضیحات
با سلام آموزش ها شامل پخت کیک شیفون مخصوص ( از اندازه گیری مواد تا در آوردن کیک از قالب و نگهداری آن ) برش اصولی کیک به دو روش فیلینگ و آستر کشی کیک فرم دهی اصولی خامه با همزن های دستی و همزن های پیشرفته خامه کشی کیک به دو روش کیک کهکشانی رنگی کردن کیک /معرفی خامه ها تکنیک فالت لاین آموزش بنتو کیک کار با چاپ غیر خوراکی آبرنگی کردن کیک دو مدل آموزش کار با فوندانت تاپر سازی آمووزش کامل دخترانه کیک مردانه کامل کیک اسپرت دو طبقه کردن کیک به دو روش با پلکسی و بدون پلکسی دو رنگ کردن کیک امورش روکش گاناش و ماسوره زدن آموزش وینتیج کیک مخملی کردن کیک ماسوره زدن وینتیج کیک پکیج تزینات: گوی شکلات وی فر پیپر توری مرجانی شوگر شیت بابل توئیل کاسه ابنباتی،گوش شیشه ای ،ابنبات ایزومالت ورق طلا رایس پیپر آشنایی با انواع رنگ ها آشنایی و کار با فوندانت و مولد آشنایی با ابزار و مواد اولیه تاپر سازی مقدماتی پیج کامل تاپر سازیو.. اموزش صفر تا صد و نکته ب نکته هستش با پشتیبانی نامحدود تمام آموزش رو ب صورت ویدیو ضبط کردم و میتونید پرداخت امن هم بزنید هزینه کل اموزش 299
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.








