دستگاه وکیوم
توضیحات
مناسب برای قصابی ها ، فست فود ها و رستوران ها و فروشگاه های مزرعه مزایای وکیوم کردن مواد غذایی ۱/// جلوگیری از رشد میکروب و قارچ بدلیل مکش هوا و نبود اکسیژن در بسته بندی ۲///طعم دادن: با ریختن سس یا مواد طعم دهنده در بسته بندی با وکیوم شدن بسته سس و مواد به داخل بافت گوشت یا مرغ حمله میکند و باعث طعم دار شدن بافت میشود، ۳///ماندگاری طولانی مدت مواد : به همون دلیل اول که نبود هوا و اکسیژن مانع رشد میکروب ها و قارچ ها میشود به طبع ماندگاری مواد در یخچال یا فریزر بیشتر میشود ۴//عدم نیاز به مواد افزودنی ۵//حفظ وزن و رطوبت و عطر و طعم مواد و جلوگیری از تغییرات در مواد ۶//کاهش حجم ۷//حمل و نقل بهینه فروشگاه آقای تجهیز : فروشنده انواع تجهیزات رستوران فست فود و کافی شاپ
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.



