دوره آموزشی باریستا
از ساعت ۸ تا ۱۶ «بهجز روزهای تعطیل»
توضیحات
** توجه ** ((نکات اخر مطلب با دقت بخوانید)) ** - سرفصل دوره آموزش باریستایی - تاریخجه و انواع دانه های قهوه شناخت مراحل از مزرعه تا فنجان - آشنایی با انواع ماشین اسپرسو و ابزار ها - آشنایی با عوامل موثر بر عصاره کیری - آموزش عصاره کیری قهوه اسپرسو - آموزش قهوه دمی کمکس - آموزش قهوه دمی V60 - آموزش قهوه دمی سایفون - آموزش قهوه کلد برو - آموزش فوم کیری و آموزش آرت بدون ریسک - آماده سازی و سرو نوشیدنی آمریکانو - آماده سازی و سرو انواع شیر قهوه ها و شیر قهوه های طعم دار(موکا، کارامل ماکیاتو و ....)به همراه آیس ها آماده سازی و سرو آفوکاتو آموزش سرو کرم نوش ها آموزش ، سرو جای و دمنوش **نکته مهم** ((گارانتی و یشتیبانی دوره باریستایی)) کارانتی در دوره آموزش باریستا برای تمامی هنرجوهای خودش یک کارت کارانتی 5 ساله صادر میکند که مزایای فوق العاده و باورنکردنی دارد که از جمله این مزایا میتوان به 5 سال کلاس رفع اشکال حضوری و تصویری رایگان میباشد
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.







