دوره آموزشی کافی شاپ
هر روز شبانهروزی «حتی در روزهای تعطیل»
توضیحات
دوره تخصصی بار سرد و بار گرم با حضور اساتید تاپ کشوری و همچنین استاد های مطرح بارتندری در آلمان شرح دوره: بار سرد -آشنایی با بارتندری و استایل بارتند -میکسولوژی در سطح مقدماتی و تخصصی -انواع گارنیش های ترند روز -مولکولار -متدود های بارتندری -سیروپ سازی -شفاف سازی -ابزار شناسی -فلیر و شئو -آشنایی با سنسوری ها -رسپی نویسی و رسپی خوانی بار گرم -نحوه صحیص عصاره گیری -لاته آرت تخصصی -مهارت های دمی -شناخت علم باریستا و انواع دان های قهوه دوره در ۸جلسه برگزار میشود که دو روز دوره به صورت تئوری و شش جلسه به صورت عملی برگزار میشود در شهر های (قم،ساری،تهران) و در پایان دوره (مدرک بین المللیEBS) و معرفی به فنی حرفه ای جهت آزمون و مدرک منتظر حضور گرم شما علاقه مندان به صنعت کافه و رستوران هستیم✨
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.