دوره باریستایی مقدماتی
هر روز از ساعت ۸ تا ۲۰ «حتی در روزهای تعطیل»
توضیحات
این دوره مناسب چه اشخاصی است؟ کسانی که در خانه یا محل کار خود دستگاه اسپرسو دارند و قصد مسلط شدن و استفاده از دستگاه را دارند و در ادامه نوشیدنی های کافه ای را مبتنی بر اصول و قواعد استاندارد درست کنند یا کسانی که به باریستایی و علم قهوه علاقه دارند و برای وارد شدن به بازار کار یا بالا بردن مهارتشون ، قبل از شروع دوره های حرفه ای تر ، آموزش ببیند. سر فصل های دوره در کامل ترین و خلاصه ترین حد خود طراحی شدن تا هم سرعت یادگیری افزایش پیدا کند و هم از اشتیاق یادگیری این هنر کاسته نشود سرفصل ها : مقدمه ای بر قهوه و شیمی قهوه بررسی فرآوری و رست قهوه انواع دان قهوه و تاثیرات نژاد آشنایی با تجهیزات بار آشنایی با دستگاه اسپرسو و گرایندر اصول نگهداری و نظافت دستگاه ها عصاره گیری استاندارد قهوه و دوزینگ بررسی کیفیت و عوامل آن فوم گیری از شیر و شیمی مقدماتی شیر آموزش لته آرت کلاسیک و پترن های اصلی رسپی خوانی و نوشیدنی های بین المللی نوشیدنی های سرد مقدماتی مقدمه ای بر تجهیزات بار سرد گارنیش نوشیدنی ها و نحوه سرو قهوه های دمی هزینه دوره ۱۲ ساعته ۳/۶۰۰/۰۰۰ محل برگزاری بر عهده هنرجو میباشد.
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.
