دوره جامع آموزش فینگر فود
از ساعت ۹ تا ۲۱ «بهجز روزهای تعطیل»
توضیحات
ورکشاپ فینگرفود ثبت نام به صورت حضوری و آنلاین امکان پرداخت اقساطی آکادمی حسین پور با مدرک معتبر فنی حرفه ای دوره بعدی ۲۱تا۲۳آبانماه اصفهان آموزش ها مینی برگر امریکای با سس مخصوص و خمیر مخصوص با تکنیک تنگ ژانگ نان فوکاچیا به همراه فیله مرغ سوخاری تارت حمص خمیر تارت حمص کورن داگ اموزش اصولی خمیر بنیه روش سوخاری شدن هات داگ مرغ و …… چیز کیک میگو سس رمولاد سالاد امریکایی با سس ترش ملس پیراشکی چیز چیکن جیبی خمیر پیراشکی مواد میانی و تاپینگ خمیر تاکو مکزیکی اموزش نان تاکو مواد میانی تاکو انگلیش مافین خمیر مخصوص با پخت مخصوص مواد میانی فاین رولت اسفناج اموزش کرپ مخصوص مواد میانی چیکن پارمزان تیرامیسو قالبی جار کیک ردولوت -اورئو کیک ردولوت اورئو کرم چیز خمیر مخصوص پیتزا پاستا چیکن با سس مخصوص اموزش سس مک برا برگر سس ماریانا سس پستو سوشی در این دوره شما اصول چیدمان میز و نحوه قیمت گذاری فینگرفود آموزش مشاوره و اجرا به مشتری نحوه درآوردن کاست کنترل فینگرفود ها روش اصولی سوخاری اموزش انواع خمیر ها اموزش سس ها
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.