دوره حرفـه ای بـاریستـا - آمـوزش باریستا
توضیحات
هر آن چیزی که برای باریستا شدن نیازمندی! متفاوت ترین روش یادگیری رو اینجا تجربه میکنین! آموزش به صورت عملی و تئوری سر فصل دوره: - تاریخچه قهوه و درخت قهوه - انواع دان - فرآوری میوه قهوه - رست و درجات آن - انواع دم آوری قهوه - نسل های اول، دوم و سوم قهوه - عصاره گیری اسپرسو - تکنیک های دم آوری - کالیبر دستگاه - درک کامل از قهوه - رسپی اسپرسو بار (گرم و سرد) - فهم کامل از شیر و فوم گیری از آن - *لاتـه آرت حرفه ای * ( قلب، تولیپ، روزتا ) - رسپی نوشیدنی های کمتر شناخته شده - نگهداری و نظافت دستگاه ها و تمام کارهایی یک باریستای کاربلد انجام میده و... کلاس ها به صورت تخصصی و با استفاده از اسلاید ها، کامل و گام به گام توضیح داده میشه. *هر سوال تخصصی جدا از موضوعات دوره داشته باشید هم پاسخ و تمرین داده می شود*
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.