دوره صفر تا صد باریستا
از ساعت ۱۰ تا ۵ «بهجز روزهای تعطیل»
توضیحات
دوره آموزش حرفه ای باریستا گروه تخصصی بین ورس سرفصل ها و موضوعات دوره : انواع قهوه و خاستگاه های قهوه موضوعات کلی در مورد دان قهوه و کشت و فراوری رست و پروفایل رست آموزش عصاره گیری تخصصی ماشین اسپرسو و گجت های دم آوری ( قهوه دمی ) کاپینگ و دایره طعم شناسی آشنایی با تجهیزات و دستگاه ها آموزش فوم گیری شیر و لته آرت مقدماتی آموزش انواع آیتم های کافی بیس و منو کلاسیک دوره در ۵ روزه ۶ ساعته از ۲۶ مهر ماه تا ۳۰ مهر ۳ روز تئوری و ۲ روز عملی کار با تجهیزات به همراه پذیرایی سرو قهوه ، عصرانه و وعده اصلی ناهار ظرفییت محدود
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.