دوره 3 روزه بارگرم(باریستا)
هر روز از ساعت ۱۵ تا ۲۳ «حتی در روزهای تعطیل»
توضیحات
سرفصل ها مقدمه استایل شناخت ابزار شناخت گرایندر و تنظیم شناخت انواع اسپرسو ماشین شناخت دان قهوه انواع دم آوری و عصاره گیری (اسپرسو ماشین،v60،ترک،کمکس) شیمی شیر بار گرم بر پایه اسپرسو بارسرد بر پایه اسپرسو منو نویسیاصولیو هدفمند +5آیتم فری (کرک،لته زعفران،و...) *همراه با ارائه مدرک بین المللی قابل ریجستر* *ظرفیت محدود* *اطلاعات و راهنمایی بیشتر واتساپ*
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.