راه اندازی آشپزخانه کافه و منو نویسی
هر روز شبانهروزی «حتی در روزهای تعطیل»
توضیحات
راه اندازی آشپزخانه اعم از: وسایل مورد نیاز،منو نویسی و ارائه منو غذایی مختص کافه و فست فود،ارائه رسپی همه مدل فست فود و یاد دادن به پرسنل اشپزخانه بدون نیاز به سر اشپز،قیمت گذاری ها،مشاوره و نحوه جذب مشتری،یاد دادن ریز نکات چرخاندن آشپز خانه در شلوغی ها با کمترین پرسنل مزایا: صرفه جویی در هزینه،پرسنل کمتر و راه انداز،استفاده از تجربیات دیگران در عرصه مدیریت اشپز خانه،نیاز نداشتن به فرد خاص و...
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.