سرآشپزی و آشپزی ایرانی
از ساعت ۱۰ تا ۱۴ «بهجز روزهای تعطیل»
توضیحات
الفندق دارای بورد تخصصی غذا و سس و چاشنی . سرآشپزی هتل ها و رستوران های لاکچری و انگشت شمار در تبریز با روشهای علمی پذیرفته میشود . بدون دخالت روشهای سنتی با توجه به دائر بودن رستورانهایی با اهداف اخاذی و عدم کیفیت اصناف متوجه باشند مشتری باید برای تناول دست پخت سرآشپز یا آشپز به رستوران بیاید . در جزیره کیش هر متر آپارتمان یک میلیارد می باشد ولی در جاهای دیگر کل یک واحد آپارتمان چند میلیارد تمام میشود . همین استعاره نشان میدهد یک سیخ کباب یا یک بشقاب برنج باید در شان مشتری کارشناسی شود و میتواند حتی به قیمت صدها دلار ارزش داشته باشد این موضوع در روش سنتی وجود ندارد . بییایید تا فلک را سقف بگشائیم و طرحی نو دراندازیم . ولی باید مانند برادران ویلبر رایت از یک هواپیمای چوبی شروع کنیم . برای کارشناسی غذا هزینه جداگانه احتساب میشود . مغزی که از انزوای نادانی و جهل به فاضلاب های شهری پناه میبرد اگر قوی بود که مثل کرکس در آسمان پرواز میکرد با تشکر از عوامل دیوار و شبپور تصاویر از اینترنت
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.






