سرآشپز راه انداز
| نوع همکاری | نیاز به سابقه |
|---|---|
| پیمانکاری/پروژهای | بیش از ۱۰ سال |
توضیحات
سرآشپز با سابقه هستم، تو 5کشور آشپزی کار کردم و بالای ۱۸سال سابقه کار در رستوران رو دارم و با تیم حرفه ای خودم راه اندازی رستوران فرنگی رو میپذیرم سکشن های غذایی مثل پیتزا ایتالیایی:(رومانو) (ناپولیتن)... پیتزا آمریکایی: (پنجره) (مینی) برگر: (وجی برگر)(ما شروم برگر) (وگان برگر)(چیکن برگر) (کریسپی چیکن برگر) (چیکن گریل) استیک: ریب آی (Ribeye) تی بون (Bone)، سرلوین (Sirloin)،فیله مینیون استریپ لون(Striploin) پاستا (چیکن آلفردو) (پاستا رز) (پاستا کاربونا) (پاستا میگو) خیلی تکمیلی ه و بالای ۳۰نوع میشه پاستا زد پنینی (مرغ و قارچ) (رستوران بیف) (بیکن بیف) بالای ۱۵نوع میشه پنینی زد غذا ی عربی سس (پستو) (آلفردو)(سیر)(قارچ) (سس تریاکی)(سس سویا) (سس کاری) و سس ها هم که دنیای دیگه ای دارن هر کدوم از غذاهایی که ذکر شده میشه تا بازه ی ۵۰ نوع رسپی و انواع مختلف ش رو اوکی کرد و بستگی به قدرت مالی خود شما داره که حتی در زمان راه اندازی رستوران و تست هم، هزینه سنگینی رو دست مالک برند و بیزینس من اون مجموعه میزاره به امید همکاری خوب و عالی❤️
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.
