سیر سیاه اصل شرکت بیز ،نمایندگی سید خندان
توضیحات
همان سیر خام تازه است که در یک فرآیند مشخص تخمیر شده است. تخمیر سیر تازه به این صورت است که آن را به مدت ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه و در رطوبت ۸۰ تا ۹۰ درصد نگهداری میکنند کار راحتی نیست اما بعد از تخمیر سیر حالت ژله ای پیدا می کند رنگ حبه های سیر سیاه میشود و مزه تقریبا شیرینی پیدا می کند. فواید سیر سیاه فواید سیر سیاه خیلی خیلی خیلی زیاده اینجا جا نمیگیره اصلا سرشار از آنتی اکسیدان است به مبارزه با سرطان کمک میکند سلامت قلب را تقویت میکند درمان استرس و اضطرار است درمان کبد چرب است قند خون را دقیق کنترل میکند سیستم ایمنی بدن را بالا میبرد چربی سوز قوی عالی برای کاهش وزن و کلی خواص شگفت انگیز دیگه.....
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.





