شیر تازه
توضیحات
شیر بز مورسیا بهترین انتخاب برای صنایع غذایی: شیر بز مورسیا به دلیل کیفیت بالایش شناخته شده است و برای *پنیرسازی* ، به ویژه برای پنیرهای اسپانیایی مانند مورسیا آل وینو، بسیار مناسب است. این شیر *طعم خوبی* دارد و *چربی بالایی* دارد که حداقل ۵/۵٪ و *پروتئین* آن حدود ۳/۶ تا ۳/۸٪ است. در مقایسه با پروتئینهای شیر گاو، پروتئینهای شیر بز حاوی *سطوح بالاتری از اسیدهای آمینه خاص* مانند تریپتوفان و سیستئین هستند. علاوه بر این، شیر بز دارای خواص عملکردی برتر، از جمله خواص *امولسیونکنندگی* و *کفکنندگی بهتر* است که آن را به گزینهای جذاب برای توسعه محصولات غذایی جدید تبدیل میکند. مقرون بهصرفه، کیفیت عالی
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.