عسل طبیعی با برگه آزمایشگاه
توضیحات
عسل در منطقه یاسوج برداشت شده و دارای شناسنامه و هویت منحصر به فرد است. از زنبوردار محلی گرفته شده و در آزمایشگاه با استاندارد جهانی، قرنطینه و آزمون شده است. ویژگی منحصر به فرد این عسل علاوه بر طبیعی بودن به لحاظ استاندارد و تازگی آن، شاخص بالای اسید آمینه(پرولین) است که این عسل را به لحاظ جهانی متمایز میکند. مهمترین خاصیت دارویی یک عسل، اسید آمینه آن است که در آزمایشگاه به عنوان پرولین اندازه گیری می شود. در حالیکه استاندارد مقدار پرولین باید حداقل ۱۸۰ میلی گرم در کیلوگرم باشد، مقدار پرولین این عسل بالای ۱۰۰۰ میلیگرم در کیلوگرم است که بسیار بالاتر از حد استاندارد تعریف شده است. یکی از شاخص های اصلی دیگری که در آزمایش عسل مورد بررسی قرار میگیرد، مقدار ساکارز موجود در آن است.بیماران دیابتی میتوانند عسل طبیعی را جایگزین قند مجاز مصرفی خود کنند، البته استفاده بیش از حد عسل با هر درصد از ساکارزی میتواند موجب افزایش قند خون افراد شود. ساکاروز پایینی دارد ۲.۴ درصد هست یک کیلو ۵۹۰٫۰۰۰ تومان ولی دو کیلو ۱٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.